Dragonball

• Креатор на темата Креатор на темата Fabullous_178
  • Време на започнување Време на започнување
и јас го гледав DRAGON BALL.. ама крајот НА DRAGON BALL Z никогаш не го дознав.. а и имам гледано само 50 епизоди... lol, а сега прв пат слушам за Dragonball GT.. :tapp:
aко сакаш да ги гледаш адни ме на мсн ке ти дадам линк
иначе јас сум до Драгонбол З 70 едпизода

сите епизоди од DBZ ги имам и без конкуренција се најдобри (276) а DB GT (64-продолжение од DBZ не се толку многу успешни)

патем аватарот ми е Goku Super Saya-jin 3 или Goku SSJ3

инаку пред извесно време ги имав стриповите од драгонбол и драгонбол 3 ама за жал ги избришав, а патем ги имам новите од Драгонбол Аф(направено од фановите) и драгонбол рн (исто така од фановите)

инаку пред извесно време ги имав стриповите од драгонбол и драгонбол 3 ама за жал ги избришав, а патем ги имам новите од Драгонбол Аф(направено од фановите) и драгонбол рн (исто така од фановите)

Добро де Енергичен не можеше да кликнеш на "измени" опција на првиот пост наместо 4 поста еден по друг да напишеш во рок од 6 минути?

Добро де Енергичен не можеше да кликнеш на "измени" опција на првиот пост наместо 4 поста еден по друг да напишеш во рок од 6 минути?

добро де што има врска па сега како ми текнуваше така пишував

пс:пола година немав напишано некој пост па сега време е да се распишам за да надополнам :icon_lol:

Да се нафати некој да ми ги прати "Z" и "GT" по пошта, пошо сум од Прилеп, а јас ќе му пратам пари колку што е потребно? (Интернетот ми е шит за даунлоад) Кој е заинтересиран, нека ме исконтактира.
Фала.

Добар е, многу е добар стварно, но го гледав кога бев помал и ништо не се ссеќавам мора од некаде да го најдам од нет е 40 гига, многу е толку ми е цел компјутер а ке треба епизода по епизода изгледа така е многу глупо, кој ги има на ЦД или сл, нека каже да се договориме да ги купам валјда на заем да ги даде
Ајт

Јас ги имам сите епизоди. Ама како real media па секоја епизода зафаќа по 36MB. Се на се некои 4 DVD-а фаќа се од драгон бол.

Незнам што да кажам освен - закон цртан. Кој го има гледано знае, кој не веројатно има погрешно мислење. :)

Знае ли некој каде може да се симнат сите епизоди на јапонски со англиски превод?

najjak crtan na site vreminja... koj saka moze da sere ! Zakon e :wink:

Ги иам сите епизоди и сите аниме долгометражни драгон бол З и ГТ и обично :) Кој сака нека ме контактира на профил...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom