Dragonball

• Креатор на темата Креатор на темата Fabullous_178
  • Време на започнување Време на започнување
i uste nesto
neka ne se zamesvat onie so naruto oti toj crtan se povtora po dragon ball

i uste nesto
neka ne se zamesvat onie so naruto oti toj crtan se povtora po dragon ball

Еее, да видиш какви војни се водат по форуми за анимеа. Да ти се згади од фактот дека 90% од гледачите на анимеа се искомплексирани дечишта кои што уствари се пуваат а појма немаат ни што е тоа аниме.

Во секој форум за аниме 90% од темите се Naruto vs Bleach, Naruto vs Death Note, Bleach vs Death Note, а во ретки случаеви и Naruto vs Dragon Ball. Моментално од 90%, 30% се за Naruto, 30% за Bleach, 30% за Death Note. Нонстоп се препуцаваат која е подобра а уствари не виделе ни една од другите две серии, а камо ли нешто повеќе.

Хаха, го глеав на времето цртанов...Сонџоку, Санџоку или како и да е (никогаш убаво не му го слушнав името и не му го научив) - :zver:

Уште еден цртан заедно со Дигимон и Покемон кој им ги переше мозоците на децата и ги научи да веруваат во натприродни сили и сешто. Наместо да земат децава да играат фудбалче, кошарка, на пливање да одат, тие прават муабет како овој Санџоку му ја учукал на некој Мигоџоку и слично. Ах Велија, Велија, што се` не донесе на таа твоја А1 за да привлечеш гледачи.

еваа море филм ке имат дб xD... лудница ке е :vozbud::vozbud::vozbud:

Кога бев помал знам ја гледав цело време.Бев кај баба ми летото и цело маало гледавме Драгонбол па игравме фудбал:pos:

Тогаш ми беше интересна, ама сега не би ја гледал.

Леле човечееееееее, кај да ги најдам епизодите од почеток. Ама скороз од почеток кога Санџоку е МАЛ. Доволно ми е да ги гледам од тамо па до крајот на Драгон Бал З. Едвај чекам ! :vozbud:

ги гледав сите епизоди на А1 цртанот е закон
Драгон бол и Ју-Џи-О ми се најомилени сеуште од овие цртани
и Наруто не е лош

Хаха, го глеав на времето цртанов...Сонџоку, Санџоку или како и да е (никогаш убаво не му го слушнав името и не му го научив) - :zver:

Сон Гоку е, нашата "паметна" телевизија го прекрсти во џ.

ги гледав сите епизоди на А1 цртанот е закон
Драгон бол и Ју-Џи-О ми се најомилени сеуште од овие цртани
и Наруто не е лош

Сите епизоди од Dragon Ball така? Бидејќи од Dragon Ball Z ја дадоа само првата сага, а Dragon Ball GT па ич.

Овој линк работи !
http://watchdragonball.blogspot.com

Имам и ММОРПГ игра. Кој сака линк нека пише пп. 366 мб е ! :vozbud:

Кога излезе MMORPG играта жити се? Јас колку што знам сега за сега само спомнато е дека ќе излезе прикрај на 2008 бета верзија, која е Кореанска, што значи не можеме ние да ја играме. Нема везе, дај линк да видам. :helou:

photo od gragon ball movie 2009

dragonball-movie-poster.jpg

dragonball-movie-pic-0.jpg

dragonball-movie-poster.jpg

WJ32_3.jpg

roadshow9.jpg

dragonball-movie-images-1.jpg

Кога излезе MMORPG играта жити се? Јас колку што знам сега за сега само спомнато е дека ќе излезе прикрај на 2008 бета верзија, која е Кореанска, што значи не можеме ние да ја играме. Нема везе, дај линк да видам. :helou:
стварно дај линк да го ѕирнеме...

aeeeeeeee вистина... да ја даунлоадирам или не ... незнам :S... ако немаш акаунт как ке ја играм.. :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom