Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Draga Kaygana,

Нешто ептен зенот ми се нарушува, и колку повеќе пробувам да игнорирам дека политика освен како концепт и идеја постои во Македонија, толку повеќе ме мава чужди срам за тоа колку луѓето се фасцинирани како мали бебиња на кои им го одзимаш вниманието со тресење на клучеви и приврзоци oд секој политички overсензационализиран семи скандал или воопшто трач. Не можам да замислам утро место чаша чоколадно млеко и Тејлор Свифт за поубаво утро - да седнеш и да отвараш портали за да дознаеш дали пукнала бомба, колку пари се потрошило на буџет, да читаш изјави од опозиции, да читаш досетки за владеачка.. и да си продолжиш со животот онака. Од фејсбук ми се гади оти секој смее да пише што сака, форумот помалку политика имаше кога беше отворен подфорумот за тоа, да отворам портал да прочитам нешто веќе не правам со години уназад.. седнувам сношти да испијам неколку чаши шток со скупиве краставици и од истите тие муабети преведени од статуси во муабет излегов уште у 12 да си ја видам девојката. Ни мејл бондингот не ми причинува веќе задоволство од тоа колку луѓето што воопшто не се инволвирани во политика повеќе се замараат од луѓето што се. Само во МК. И надовор од МК. Дури луѓето што воопшто не живеат тука, се дупло повеќе заинтересирани и кукаат од тоа колку не е убаво тука за живеење од странство. Ми се гади од состојбава и поинтензивно почнав да се губам од све. Ќе си отворам сам држава со политика, блекџек и курви. Уствари...

Ај гајс, сеа шејк ит оф енд лец лив фор а уајл шо ќе кажете? И притисокот ќе ви биде благодарен.

Cause the players gonna play, play, play
And the haters gonna hate, hate, hate
Baby I'm just gonna shake, shake, shake
Shake it off. Shake it off
Heartbreakers gonna break, break, break
And the fakers gonna fake, fake, fake
Baby I'm just gonna shake, shake, shake
Shake it off, Shake it off

:jeeee:

Вујна ми дојде на гости и морам да седам тука и да слушам оговарања сега, моментално се зборува за таму некој шо пробал да се обеси. Таа пред свадбата имала швалер а тој сега по 10 години решил да се беси, ај на здравје :icon_lol:.

Колку потивко се изговара она ништо не ми е толку појако се слуша она се ми е

И повоторно малик и одиме “All these years, living the life of someone I didn't even know,”

11 ДЕКЕМВРИ 2015

Дел и за буцио
-Буцио не пробува да биде кул не пробува да биде интересен не пробува да биде сакан лајкуван и популарен буцио го тера тоа што му се случува животот[DOUBLEPOST=1423345842][/DOUBLEPOST]Колку потивко се изговара она ништо не ми е толку појако се слуша она се ми е

И повоторно малик и одиме “All these years, living the life of someone I didn't even know,”

11 ДЕКЕМВРИ 2015

Дел и за буцио
-Буцио не пробува да биде кул не пробува да биде интересен не пробува да биде сакан лајкуван и популарен буцио го тера тоа што му се случува животот

еЈ ДУПЛИКАТ ШО МАЈКА ТИ А ШО МАЈКА ТИ АЛБУМ СО СЛИКИЧКИ НА ПАНИНИ А НЕ ГО ИАМ ОВА ДАЈ ДРУГО УГФФФФФФФФФФФФФФ

Драга
многу си драга :icon_lol:
Ете само да те пофалам :icon_lol:[DOUBLEPOST=1423350126][/DOUBLEPOST]Драга
многу си драга :icon_lol:
Ете само да те пофалам :icon_lol:

Февруари - таму каде мизеријата го наоѓа својот дом. :tapp:
И со прекрасни и позитивни луѓе сум опкружена и пак наоѓа начин како да подмукло да ми расипе расположение. :cautious: Кој те измисли, штеточино од месец, само да ми е да знам. :bance:
Фала многу, пријатно.

Драга денес имав заебан ден, не дека вчерашниот беше нешто подобар. И не дека јас не звучам патетично во моментов, ама ајде. Се осеќам ко влошка, на вистинско место, ама во погрешно време.
И еве пробувам да разбијам досада со винце и музика. Наздравие Драга, наздравие

И што побогу значи скљафтање?! :вонзем:

Ovosten sum, olemen, otkornat, umasten od alkohol.

C
Di kej, nikad nema da zboraam koga drugarite mi bea na gosti I edwn od niv mi pobara cesel hahha looool cesel kajgi a ja stariot I brat mi sme kratkokoso narocigo tatko mi koj ebprokelav. Edino majka mi ima cesel ali u neseser I stoi jebem mu ga naebem. Cesel mi pobaraaa ejjjjj sukurac be heheheheheheh nazdravje kajgi za mn godini neka e hehheeheh

Sent from my Grand X In using Tapatalk

Draga rekov vise ne ti pisuvam ali aj od dosada
neka mi vodat racun i clenovite tuka koga ke zeam plata i na sto ja poebuvam
Malku rodnini i komsii mi vodat i se prasuvaat kolku i koga ziam plata pa ajde i tuka
bidejki se mu e sredeno na sekoj vo zivotot zatoa tolku site se ozverile u mene koga i kolku i kade ja trosam platatata:)

ubavo pisa anco

Додека боксерот ги брои деновите за плата други ги бројат деновите на мама и татко коа ке земат плата.....

inace se po staro
rabota doma vikend iskacanja picinja po malku malku alkhol i sea pak tuka

bidi mi pozdravena do sledniot pat

Ocekuvam trolanje od pola clenovi koi seuste cekaat na mama i tato i kukaat za toa kako ne im cinela drzavata kako nemalo zenski kako ne mozele da najdat rabota i red drugi raboti .....

i posle se prasuvaat sami so ne im cini i plukaat po drzavata
se dodeka ima pametni koi ne si go gledaat zivotot nivni i delat komentari za drugite i se praaat premnogu pametni vakva ke ni bide i drzavata i se .....i ako....milo mi e:-)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom