Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Нема појќе циле миле У дк, така да знаете, џинџер да беше модераторка сите ќе ве испобанираше Hehe

Драга Кајгана,

Хибернација левел мечка во зимски сон. Додуша кршење кичми на еРепублик некои го сметаат за активност, но неврмајнд... значи ептен сум се уседел по дома, а и спиењето пак ми се поремети, а таман успеав некако да дојдам до нормлен ритам пак. Ама прексиноќа го гледав Хотел Гранд Будапест, и си викам, таман филмче после кое можеш да записеш на раат, кој ѓавол ме тераше да проверувам ФБ и да најдам линк за Хокс-Вориорс... за наредниот ден (заспав наутро јбг) наместив телефон да ме буди нешто после пладне, ама мавнав еден снуз батеријата се потроши и спиев до 7 навечер... :)
Пред да дојде викендов планирав идење на 70 години од рашањето на Боб Марли во петок, Земјотрес во МКЦ во сабота... ама нишо, ко да живеам во планина некаде а не на пола саат возење од центар.

Дк,

Во последно на форумов можеш да забележиш само wannabe "тролови", кењатори, појма немаат ...не можат да одговорат на едно едноставо прашање мора со навреди и како тоа тие се по паметни, супериорни во споредба со другите.
Гад даммит.

1604905_1539437989650178_5767603315304467717_n.jpg

Драга, станав во 6 сабајле, а работам втора. Знаеш ли зошто?
Затоа што сфатив дека малце ми се 24 саати во денот да стигнам да:
се разбудам и ко човек се напијам кафе
да исчистам дома и направам ручек бонус и да отидам до продавница
да се вратам и да играм симс додека не ми се здосади и после тоа да дремам на кајгана
да се спремам за на работа полека и ПЕШКИ да отидам
да имам време да му посветам на Дејан колку сакаме
да се вратам и да спијам.

Знаеш ли што друго сфатив?
Дека порано имав многу и премногу време за губење, како на пример тоа дека играв симс и дремев на кајгана по цели денови и ноќи, дури и модератор имав време да бидам, седев по цел ден во пижами и око не ми трепнуваше, спиев до 2-3 попладне без да жртвувам ништо...
А сега морам да жртвувам играње симс, дремење на кајгана или спиење бонус - саати.
Денес жртвував спиење за да играм Симс цело сабајле оу јеа:ojeaa:

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom