Кајги, недела е, понеделник се спрема, дал се бањаш или си ставаш крема 
Боро го немаше два дена, се врати денес и од 12 до сега 7 пати јадеше
Заљубен е малиот изгледа
Слушам на канал 5, "Движењето на марионети на Грујо" секој ден се повеќе и повеќе се зголемувало со нови анонимуси кои глумат експерти читајќи веќе напишани говори.
Експерти насекаде, на која програма и да пуштиш само експерти можеш да видиш.
Камо да им текнеше дека париве што ги фрлија за наводни странски експерти што ни кажуваат дека ЗаЈев не чинел, да ги вложеа како помош за поплавениве ќе добиеа многу поискрени симпатизери отколку оние кои и онака ги купуваат со пари.
Од друга страна, гледам какви младинци прибрале во СДС. Новата генерација полтрони со факултетски дипломи добиени со помош на сопартиските врски
Тешко нас ако очекуваат дека граѓаниве треба да се потпрат на нив во иднина
Meanwhile, Рамиз ефенди има брада MilkyWay

Боро го немаше два дена, се врати денес и од 12 до сега 7 пати јадеше

Заљубен е малиот изгледа

Слушам на канал 5, "Движењето на марионети на Грујо" секој ден се повеќе и повеќе се зголемувало со нови анонимуси кои глумат експерти читајќи веќе напишани говори.
Експерти насекаде, на која програма и да пуштиш само експерти можеш да видиш.
Камо да им текнеше дека париве што ги фрлија за наводни странски експерти што ни кажуваат дека ЗаЈев не чинел, да ги вложеа како помош за поплавениве ќе добиеа многу поискрени симпатизери отколку оние кои и онака ги купуваат со пари.
Од друга страна, гледам какви младинци прибрале во СДС. Новата генерација полтрони со факултетски дипломи добиени со помош на сопартиските врски

Тешко нас ако очекуваат дека граѓаниве треба да се потпрат на нив во иднина

Meanwhile, Рамиз ефенди има брада MilkyWay

Последно уредено:
.

. Постдипломските одат одлично избрав предмети кои важеа за најтешки помеѓу постарите колеги и кај еден од најинтелигентните луѓе што сум ги сретнал досега, професор со огромно знаење, строги принципи и со воведени норми кои ги има во скандинавскиот свет, чест ми е што го затекнав овој професор и што студирам во период кога тој предава. Работното место кое го најдов ме прави особено горд, најмногу што иако не го исполнував критериумот за минимум 2 години работно искуство ги минав сите тестирања со сите можни поени и ради тоа ме примија, најмлад сум таму и тоа мнооогу помлад од сите одлично платен и ценет. Добив дури и понуда за демонстратор, но морав да ја отстапам на друг бидејќи работата ми го исполнува скоро целото време. Е сега ме омекна животов со цимеров нов троа, но не смеам да ја расипам сликата на мрчатор тука и на некој што пцуе па мора да напишам и малку помрачни работи.
тргнало од Скопје за Прилеп оти слушнал во Прилеп имало убаво, а ефтино сирење, па вика да искористам возов дека без пари ќе одам да си земам 2 кила сирење од Мариовците
. Мизерија од народ сме, ако е на гага да се искористи, па дали треба или не, нема врска. Е се убо ова ама возот сиба мајката па отседивме после Богомила впланина 3 саати, и наместо во 10 стигнавме дома во 13 часот.
.