Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
кеј,Педесетнијансинасиводасизнаеш
о
aGVW2P7_460s_v1.jpg

Бре беља работа еј,ко ги молев за шетање по кафани нигде ги немаше,и ете ги сега у погрешен момент се јавија.Утре ќе пееле Кисми,озбилно уште постојат овиа:pos:.Не дека сакам да идам толку на нив,ама од друга страна не ми се седи дома.Арно ама ме мачи забов пијам коњски амоксиклав,што значи нема алкохол:(.е јебеш га сега,како да идам? треба да пијам сокче,па ако ми успее ова,има спас за мене,више не ни пијам:D

Журналот на dragonsky ден 365:

Експериментот продолжува, на моменти помислив дека сум блиску до целта, но сепак изгледа ќе треба да се намачам. Мислам дека понекогаш ме сфаќа, ми клима со главата кога му зборувам ама сеуште е далеку од покажување на некои знаци на просечна интелигенција.
Понекогаш се плашам во обидот да трансформирам глупо суштество во нешто што ќе биде интелигентно ќе забегам и за некоја година ќе јава коњи и со калаш ќе се заканува на сите нас..ама имам надеж..еден ден..еден ден !

Бејби,
Супер ми тргна работава. Тој што ме тренира е закон чоече :D Штета што после тренингов нема да работиме заедно многу. Ама се надевам ќе се дружиме :X3:
Нозеве ме убија, ама така ми е кога носам штикли :D Нозеве мои не сакаат штикли и тоа ти е. Утре морам на шопинг, удобно нешто за работа да си купам.
Утре пак во 5:30 станување :nesumjas: Ќе си умрам. Ми се спие ми се плаче....

Драга,

Некако мака ме фаќа кога сфаќаш дека некои воопшто не се менуваат. Истите размислувања, ставови, досадни муабети, изрази и финти, истите глупи начини на изразување интелигенција. Како може човек ич да не се промени за 2-3 години? Сепак, период во кој сигурно нешто ново си научил, си сфатил, си сменил некои навики, си сменил мислење за разни работи. Созреваш ебате, бар уште сме во таа зелена фаза.
Јок, ништо.
Трагично, скоро исто колку што е и да јадеш домат во ова време. Гума.

ЛеЃендата вели дека Ио Соно Интериста некогаш не изменувал детали на профилот. :kafence:

*се чека рандом член што ќе пише ништо не сум рекол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom