Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Станат сум од 8 цел умотан у ќебиња болен учам за утре за испит и рандом слушам на ТВ од другата соба дека некој 16 годишен тип потпишал за Реал Мадрид и ќе зема 80 илјади евра неделно, 80 илјади неделно.
Пресметав за колку недели ќе напраи поише пари од што ќе напраам јас за 17 животи - ми се стресе душата, ќе си легнам сеа.

:sramezliv:

Како континуација на постот на VeS, јас се повеќе верувам дека сме труени со турбофолк, кремски кичерај и свинштини од серии со намера да останеме глуп, туп и необразован народ. И порано бев свесен нормално, ама се тешев дека јавноста искрено го сака тоа. Не, не го сакаме. Немаме избор. Никаков. Ебан. Избор. Станавме школски пример за Орвелова 84та. Па и полошо.
pozz saso

Драа Кајгана

Боље провинцијалац него град да ми смрди на калавешницу : P Значи запалена гума, смрди корне кида, синуси ми ги уби ичера. Прееска гужва на рекорд, од соборну до веро за дваес минута у афтобус у кој само ја не штрака у телефон. Вештачко е више сфе. Само Чаки е природан кој не ме неривра и да ми се искења на гланц чисти трењарке, само што соберени од жицу.

:angel: ....не суди со очи нека суди душата - денеска се потврди... :angel:

Денеска одам во книжара да купам тетратка и влегува една жена и и вика на продавачката: "Де дај ми дрвени боици за неписмено дете" и оваа и вика сега ќе донесам. Значи стварно нема што нема во Македонија, штета што не останав да видам како изгледаат боците.

Седам у собава.
Струјата ми е изгасена.
Татко ми влезе, чклак, пуште ја.
Ја станам, изгасам ја.
После тричетири минути човекот пак влезе, чклак.
Ја па станам, изгасам ја.
Па влезе, па ја пуште.
Ја по малку станам изгасам ја.
Те го сеа па ја пушти.
Ќе станам да ја изгасам, ама ништо не му викам.
И така не сум искочил од дома денеска.
Бар до прекидачот да се раздвижам.
И на него му е досадно.

Одиме на работа зошто мораме но не и зошто сакаме
Се прашувам како е она чуство да речеш сабајле у 7 ова е прекрасен ден спремен и подготвен за ова утро спремен сум за нови предизвици кур мој пријатели тоа не се дешава НИКОГАШ тхе саме олд факинг боринг ступид шит еври шити деј анд донт енд

Она незнам чуство на исполнетост од самото утро имаш енергија да одиш со насмевка мислам вакви ствари :pos:((Океј) вакви ствари се дешават само на филм она фамилијата ти е разбудена во 7 часот доручкувате ( :pos::pos:не бе неможам) и јадете сите насмеани среќни

Оф

familyDinner_2549336b.jpg

Д К,
Зa рaзликa oд Крејзиинлaв, мене сo синусите нa фaкс ми идеше aмa кoе фaјде, у риaл лaјф никaкo не ми oди. Двa месецa сум сo зaтнaт нoс, се будaм сaбaјле сo исушенa устa, хoрoри. Еден спреј пoчнaв дa стaвaм(Мaрисoл мислaм се викaше) aмa не пoмaгa. Делувa 2-3 сaaти и пoсле пo стaрo. Сaмo злaтнo летo, ништo другo. Ќе си пoпaтaм уште некoј месец. :(

Гаси нетот, доста е за денеска! Цепелин, солажи, елка новогодишна, ресторан наместен за дочек на нова година, тапанар во воздух и кожени пантолончиња. То е та комбинација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom