Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лил Ламб е 120,5% трол. Нема коментар напишано, а да не жали, се неГО нешто МУ фали... Демек неможел да оди, демек немал мајка, демек другите го тролале и тоа го правело него несреќен... Будала...

Уште два дена :rolleyes:

Последно уредено:
Драга...Позитив на денот ми е сликава!

11018_10152413259725458_5235377409527908881_n.jpg

Израдуван, јеааааа Мистик Ривер со братов сега ќе го гледаме и баш ме интересира што мислење ќе има и дали ќе се воодушеви со таа сцената со Шон Пен (шо како да не спојлерисувам) и оп:
LvjBbV0.jpg

I'm never talking to you I'm tired of wasting all my time кога станува збор за филм.

че појдам че речам здраво вака и вака е работата де да а наредиме некако :D

ако некој се жале дека ж'шката че му пукне,ниш не му
е се живее и без неа

Драа

Пепси ко че стани насабајле,прво ако кења, ке пишит на кирилица,ако мочи, латиницава на сите ке им боде очи:icon_lol:

Е ја незнам за ЛилЛамб ама Сунгер ако не е некоја дебела тетка кој сања да меша ајвар 24/7
Па ете, ПА ЕТЕ,ја га сечу и га даам да га едеф како суџук
Иј види га слнце лудо, види га види га

Е а сфи су девеестоносталгични, а на никога не му текна на цртан сс онија беќар и девојка глушчиња што летиф сс албатрос и га тражиф украдено дете у сред мочуришта и крокодили

Последно уредено:
Склекови правам а глава ме боли, дефинитивно нешто не во ред.
Пола ден ништо, втора половина малку подобро...

Mи текна онака рандом едно глупосување од средно.
Имавме една закочена професорка по географија која ни даваше тестови да правиме секоја втора недела. Ниту еднаш не добивме повратна информација за оценка, поени, резултат од тестовите. Веројатно ливчињата ги чуваше за потпалување. Во нив се наоѓаа секакви глупости, од цртежи на мечки, суперхерои, до приказни рандом истресени за волкот и црвенкапа. Но најсилен од се беше почетокот на тие часови на кои секогаш беше вака:

-Ајде дечиња денеска ќе си МИ правиме (по ова карактеристична беше) тест.
Прва, втора група, прва, втора група (покажуваше со раката по редови), прва, втора група, пишувајте сите за планини!

И до ден денес се чудам кој к.. и беше поделбава во групи :icon_lol:

Последно уредено:
Морам да се надоврзам на мислењево на turvivor, истава и мене ми предаваше на времето.
Во четврта немав географија на математичкиот смер и еден ден имав празен час нешто па седев со другариве кај нив на географија. И оваа влегува на час, ме гледа и вика ееј кој ни дошол на гости цела среќна таква. Го запишува часот и вика ај да повториме денеска, ајде Николче стани. Јас њтф фаца. Ама професорке не сум од овој клас знаете. Ако ако, ти се' си знајш не се сомневам во тебе. Пола час се тегневме за тоа тектонските движења мме, цел клас паѓаше од смеа. Не дека не можев да си заминам кога сакам, ама јако беше. :D Супер времиња беа тоа..

омекнаФ бе да ти ебам...Ана бекутаН ебаго...

Идам на слава и ќе се напраам пепељара:ROFLMAO:

Единствено што е лошо или што донекаде не ми е по кејф е што неам цела опрема за тренинг али јбг.

Коа сме кај Халилиабдулкадир колку сум се смеел денеска коа еднО шкОн сакаше да гО игра некои текми на 'ендикеп. Многу 'ендикепи ебаго тешко да го фати али алилилиабдулкадир.

MwaCk1111

Драа

Ја незнам којкур струмичани дозволиле мастика како збор да им биде злоупотребена кд е у питање жвакаќа.Знае се мастика си е пиење,слично на узо,белее сс коцку мраз како платно на Биљану.Што се правите американци, едн збор да има двојно значење,не мастикираш,него жвакаш, фактички жвакаќа,колко и да звучи северно кумановски, поише улаза како поадекфатно него мастика.Жимикур

А мој град од увек е бија деградиран од други по државу ни, а мани ги бе овија, куманофци, србомани,
да ни дудлаф јаја тија што мислиф дека смо сфи ми исти такфи. Тачно е дека е дивљачки град, испуштен од руке одамна, увек спротивно настроен од власт,сс наише дупке по улице,сс наише техаце у ваздух и у очни капилари,тачно е дека у девеести сфе што беше на искачање од друг град у Куманоо, или беше тепан или шкртано му афто.
Да ама тк беше "Ране" мафијашко багабонстка транзиција, ск сфи тија или су у затфор или су мртфи или су на хорс.Јез да ни е чудан дијалект, ама не смо од Нептун паднати,него од Анхоч : D
Овој сам га приметија и у спорт, ај бе кој ги ебе куманофци,нека ги биде тија од други градови, па после кфм мафија, судие педери, епа педери.Увек правила су протиф нас,увек не јебе некој дефект сс воду, да им га избоду.А наише ни љубомориф на тој што увек ни е пуна сала, да ти ебу Абу лигу кд немоеш у салу 3 000 душе да собереш, порано далеко ги Борис Трајкофски, ск ете туј ги е сала, па ги е празно. Одвај чекам да дојде еМЗеТе у Куманоо, коначно да га одеремо како што треба
Пост ми е турлитава шоу.А наише ме нервира кд рикимару у реку га земе инвизибилити:facepalm:
Киду да седу на клупу надвор, колко и да е ладно,гадно, никакфо, ми смо тај задња чернобилска генерација што не га дава детсфо да умре у нас. Године су ми за женидбу а јоште искачамо пред зграду и га дишимо тј гето спирит и тој дружење што овија млади никад нема да га искусиф сс фејс преф фацу hahaha

Фејс пред фацу бе : )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom