Драа
Ја незнам којкур струмичани дозволиле мастика како збор да им биде злоупотребена кд е у питање жвакаќа.Знае се мастика си е пиење,слично на узо,белее сс коцку мраз како платно на Биљану.Што се правите американци, едн збор да има двојно значење,не мастикираш,него жвакаш, фактички жвакаќа,колко и да звучи северно кумановски, поише улаза како поадекфатно него мастика.Жимикур
А мој град од увек е бија деградиран од други по државу ни, а мани ги бе овија, куманофци, србомани,
да ни дудлаф јаја тија што мислиф дека смо сфи ми исти такфи. Тачно е дека е дивљачки град, испуштен од руке одамна, увек спротивно настроен од власт,сс наише дупке по улице,сс наише техаце у ваздух и у очни капилари,тачно е дека у девеести сфе што беше на искачање од друг град у Куманоо, или беше тепан или шкртано му афто.
Да ама тк беше "Ране" мафијашко багабонстка транзиција, ск сфи тија или су у затфор или су мртфи или су на хорс.Јез да ни е чудан дијалект, ама не смо од Нептун паднати,него од Анхоч : D
Овој сам га приметија и у спорт, ај бе кој ги ебе куманофци,нека ги биде тија од други градови, па после кфм мафија, судие педери, епа педери.Увек правила су протиф нас,увек не јебе некој дефект сс воду, да им га избоду.А наише ни љубомориф на тој што увек ни е пуна сала, да ти ебу Абу лигу кд немоеш у салу 3 000 душе да собереш, порано далеко ги Борис Трајкофски, ск ете туј ги е сала, па ги е празно. Одвај чекам да дојде еМЗеТе у Куманоо, коначно да га одеремо како што треба
Пост ми е турлитава шоу.А наише ме нервира кд рикимару у реку га земе инвизибилити

Киду да седу на клупу надвор, колко и да е ладно,гадно, никакфо, ми смо тај задња чернобилска генерација што не га дава детсфо да умре у нас. Године су ми за женидбу а јоште искачамо пред зграду и га дишимо тј гето спирит и тој дружење што овија млади никад нема да га искусиф сс фејс преф фацу hahaha
Фејс пред фацу бе : )