Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Морам да си најдам подобри другарчиња овде. Ќе излудам!
Неќна гледав како неподвижен дедо во количка, на кој му се потрошиле батериите на количката, се обидува да се тргне од УЛИЦАТА со едната нога што му останала. Пешаци и луѓе со коли минат, никој не запра да му помогне десет минути. Ебате луѓето, ебате! :mad: И после ние сме биле дивјаци...

ДК

Првенствено студентите сами треба да излезат во што поголем број, пиздите нека седат дома, сам ако не пробаш да си го олесниш животот, дави се. Но не е лошо ова да е поддржано и од тие што не се '"официјално" студенти, особено ако завршиле вчера факс, или без разлика дали пред години уназад, а имаат слободно време. Каузата е најбитна, резултатот не секогаш е позитивен и исполнет.

1511472_1559806324249651_2933752540991897388_n.jpg

Драга,

Слушам баба ми и дедо ми во знак на младешкиот дух против екстерново тестирање утре сакале да одат на протест (од возење во автобус ќе учествуваат :D ). Шала на страна, стариве ги фатило страв со екстерните ваљда планираат да се упишат и тие на факултет, па ја редат од далеку работата :eek:

Последно уредено:
Се враќаш у недела у 11 вечер од работа, во сабота беше исто на работа, претходниот викенд исто. Утре пак. Дај бе нека земе некој токмак нека ме лупне јако да не станам више.

Видите ово тамо преко Тасета

Знаеш колку е важна струјата кога ќе снема и еден саат од досада го играш ова на едноинчен екран оти смартфонот како по обичај нема батерија. uploadfromtaptalk1416185415293.jpg

Се сеќавам кога песнава беше хит, го обожавав спотот и си мислев, еден ден кога ќе пораснам и имам свој стан ќе имам када сред соба и редовно ќе ја полнам со пена и ќе јадам пица додека гледам ТВ.

Пораснав. Немам посебна соба за када. Немам ни свој стан. Бар имам пица :LOL:

Кајгич, мене ми фали ден измеѓу недела и понеделник, за тебе не знам. :D
Научив некоја нова игра со карти, пишман пишпирит, поима неам како се вика, пиленца битно се собирале. :ROFLMAO: У превод: Дојди пиле, дојди мое пиле. Не знам зошто од мене те скриле, од мене ќе скриле.:ROFLMAO: Или: Кај ќе бегаш пиле мое мало, ќе те најдам, ќе те крадам.. :свиркам:
Иначе, кажи само колку иритира кога некој додека играте карти, постојано дреме на мобилен:
- Кој е на ред? Јас сум сеа? - Не, бе! Баба Рога е! :cautious: Или играј, или ич не играј. Логично, нели? :D
Нејсе, сакав да кажам дека другарка ме викаше кај неа, и не отидов. Со изговор дека ќе сум „учела“. Работава... сам се лажам, сам си верувам. :icon_mrgr: Aли што да праам кога не ме држи место, не ми иде ум. o_O

Гледав и Сам дома, ќецот. :D Значи тој филм НИКОГАШ не станува досаден! :love: И ај да не те замарам за тоа што се' направив денес, само за да ја избегнам книгата. Само знам дека за некој саат на писмената ќе гледам како теле у шарена врата. А нема да спијам. Така што или ќе бидам ходајуче зомби или ќе бидам МегаГигаХиперАктивна и цел ден ќе пеам песнички од Златно Славејче. :ROFLMAO: Ќе да е ова второво. :нинџ: Ај чао сега. :D

Проверувам состојба пред да пијам зелен чај и гледам новата епизода од Мртвите шо шетаат.

Пишав таму и иоскрено не очекувам одговор, односно ништо не очекувам ни дали ќе има ни дали ќе нема реакција.

Seen.[DOUBLEPOST=1416223567][/DOUBLEPOST]Да ти се плукнам и во личната карта и во картичката од тутунска и во сл.
Само што сакав на извршам нарачка од алиекспрес, видов дека ми ги нема картичките... Ааа, да да... да му се плукнам и на компјутеров што туку така ми се рестартира пишувајќи го овој пост во нервоза. Ах бее и на моите кога ќе им дојди паметот не знам... Кај 20г. живеам со помала сестра во соба 3х3 па и ми се чепкаат во моите работи и ми ги ,,раскреваат'' бидејќи ,,таму не им е местото''. Леле вака нервозен ќе направам некоја беља дома, само не знам кога ќе ми пукне филмот. Имам огромна толеранција, ама ми пукна ли филмот и отиде се од рака... Незнам до кога ќе трпам, незнам до кога ќе делам соба со разгалена сестра-пуФла, незнам до кога ќе ги чепкаат моите работи кои и јас веќе не знам каде да ги ставам од што нема место...
tumblr_morcnk2trY1r1mr1po1_400.gif

Последно уредено:
уште нема никаква вест на сител и останативе за студентскиве протести, изгледа бараат луѓе во толпата да најдамт дали некој му служел кафе на минчо/заев/бранко/ рандом соросоид

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom