Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги

Денес сум се одморил за сите пари на светов. Се осеќам фул со енергија, а тоа е добро кога во прашање е понеделник. :D Моментално си ја слушам и баш ме опушта пред да идам на тренинг.

Иначе треба и садови да измијам, #haospickeludilo :D

draga se da im ebam NA UNIBET i na FORTIS BANK - POLAND i na nasava NLB tutunska banka sveeeeeeeeeeee da im ebammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
na tie UNIBET 17 dena cekam da mi preflat pari koi gi dobiv na sportska 17 ebani denaaaaaaaaaaaaaaaaa
im rpativ se i bank statement i se dokumenti so mi pobaraa a vinata ja preflaat vo bankata FORTIS-POLAND'
se da im ebam sveeeeeeeeeeeeeeee
17 dena cekam za mocani 100 evra krvta nivna

Кеј

Многу е убаво чуството кога сам ќе си напраиш ручек и слатко ќе се изнјадеш...не готвам често ама кога ќе зготвам е мммммм...можеби тоа е мојот скриен талент...ама касно е сега да се пробувам до таа кариера...како и да е сеа како убаво ќе ми дојде нес кафево и сокчето и слободно можам да си легнам и уживам некој сат...

Интересно и мене ми се погоди NLB денеска да ме накурчат да ја изебам таа неписмената таму шо ја ставиле да работе а не знае ни еден услов па шефицата ја прашува на секое по телефон.

Глупа држава каа некоа курва ка че ти се ставе не може да се оделиш од неа па и мече да родиш.

Многу јака работа е шо му кажуваш на некој дека научно е докажано оштетена клетка не може да се врате/опораве/незнамшокур он ти вика мртовец го правеле жив после 2 недели.

И шо да не биде сеа а ?
еденегоспот

Многу е досаден форумов без него.Што и да прочитам,ништо не е ми е интересно. :notworthy:

Ајде правдичке враќај се побрзо.:coffee:

Многу сте моќни кога имате заедничка цел и кога сте сплотени. Тогаш ништо не може да ви застане на патот. Денов е ваш.
Вративте надеж на многу луѓе. Поради вас, главите кои долго беа спуштени и гледаа во земја постепено се кренаа. Ви даваа аплаузи и стари и млади. Успеавте тоа тркалото кое беше неподвижно да го подмачкате и иако уште крцка полека го придвиживте. Длабок наклон за сите студенти. Вие сте иднината. Бидете горди на денов и нека ве мотивира собирот и за во иднина.

Почит и длабок наклон!

@Hank Moody Студентите се нашата иднина!!! Тие се оние кои ќе ги раздрмаат авионските писти и многу ќе придонесат за развивање на ,,туризмот''.

Колку ме нервираат прости луѓе што не знаат да се одговорат кога некој во лице ги зафркава и трола, само навредуваат...

еееееееј прснав:pos::pos::pos:
стварно моооооорав,морав да го постирам видеово
човеков е легенда :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom