Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
драга ...
денес земјата пропадна под мене, ме проголта длабоко и насекаде околку мене мрак тишина ... само солзи и лелек се слуша во мојата душа. тешко ми е а мојот брат повеќе го нема.
почивај во мир.

Идиотизам на векот. По примерот на бразилските хорор скриени камери.
Ах, бре деца, не се што ќе прочитате и видите на интернет треба да е нормално и "смешно"
Вакви дебилни работи од типот социјални експерименти, па да тестирале како луѓето ќе изреагираат, на тоа некој да трча со моторна пила по нив, да им помогне да го фрлат човекот или да киднапираат.
Глупаци, тешки глупаци.
Малку во државава ни се случуваат гадни работи, па уште да морам намерно да трпам идиотизам на некои глуперди шо немаат попаметна работа цела недела, ќе ги снимаат луѓето под исценирани стресни ситуации.
Се надевам дека нема да ме пресретнат, зошто мене ми се чини срцето ќе ми застане во истата секунда.
Дај боже на најблиските ова да им го направат, да видат кој стрес се доживува.
Idiots, idiots everywhere.
:facepalm:

Dear K,

Вклопен, посреќен и попродуктивен
Се чувствувам удобно
Не пијам премногу
Редовни вежби (Три пати неделно )
Се согласувам подобро со колегите
Се чувствувам смирено
Добра исхрана (Не повеќе вечера во микробранова и заситени масти )
Смирен и подобар возач
Побезбеден автомобил (Бебе се смее на задно седиште )
Спијам мирно (Без лоши соништа )
Без параноја
Внимателен кон сите животни (Никогаш не праќам пајаци низ ВЦ шолја )
Држам контакт со стари пријатели (На кафе од време на време )
Често си ја проверувам состојбата во (морална ) банка (дупка во вода )
Услуги за услуги
Приврзан но не и вљубен
Хуманитарни настани
Во неделите низ супермаркети (Не убивам пеперутки и не истурам топла вода врз мравки )
Перење автомобил (Исто во неделите )
Повеќе не се плашам од темнина или од сенки
Ништо тинејџерски смешно или очајно
Ништо детско
Во подобар ритам
Побавен и повнимателен
Без шанси за бегство
Сега самовработен
Загрижен (но немоќен )
Немоќен и информиран член на општеството (Прагматизам не идеализам )
Не плачам јавно
Помалку шанси за болест
Гуми што шкрипат на влажниот асфалт (Слика од бебето на задното седиште )
Добра меморија
Сеуште плачам на добар филм
Сеуште бакнувам со плунка
Не сум повеќе празен и избезумен
Како мачка
Врзана на дрво
Способен да се смеам на слабост
Смирен
Вклопен
Поздрав и попродуктивен
Прасе
Во кафез
На антибиотици.

Последно уредено:
Кеј,

Денов не треба да постои ама нема везе.Седам и си размислувам како беше порано како успеав да правам се што сакав а немаше разлика кој знае каква во буџетот.Денес е стварно се поскапо и е помал и џепарлак и се, ама тогаш ако решев дека ќе идам на филм штедев недела ипол пред тоа и тие пари што ги штедев не постоеа за нешто друго.Денес излези до факултет купи карта, цигари, кафе, карта за над и спичкај ги сите пари.Кога не си на факултет истото само без карта.Едноставно приоритетите не ми се исти како порано или не ги посакувам работите толку многу.Сум станал плиток кеј, не е на арно ова.

Драга Кајгана,
Мислам дека кога би живеел некаде подалеку од градот, некаде на периферија, би имал повеќе мир, а помалку стресови:)

Ди Кеј,

Чачкам нешто низ ПиСи, глеам стари слики и се смеам зошто налетав на ретки аматер пикчрс од протестите во Скопје по повод воведување на државна матура. И покрај тоа што кратко после првиот спонтан протест влезе политика, младите масовно се собраа, нек си ебе матер. Јес да солидна бројка излезе на улица зошто си имаа алиби за неучење ама пак, јако беше.

Еве и слики :D
Еве сум, со жолтиот дукс :)
Strajk (5).jpg
Strajk (1).JPG Strajk (2).JPG Strajk (3).JPG
Strajk (6).jpg Strajk (7).jpg Strajk (8).jpg Strajk.JPG

Бејби,
Убаво е кога можеш онака најотворено да си правиш муабет со свекорот и свекрвата :cool: И те прашуваат прашања што твои блиски другарки би те прашале. И седиш со нив едно добри 4 саати без да ти е незгодно или глупаво :D И плус многу отворено ти даваат комплименти :X3:
Вчера фрливме и дониравме еден тон срање од дома. И не сме ни до пола. Се спремаме за селење и пробуваме да ја намалиме количината на ствари. Мислам дека секој треба да го прави ова барем еднаш годишно. Убаво е чувството :D
Иначе ништо ново, али ние се спремаме битно. Ќе седиме спакувани се' дур некој не ни рече "Ајде на интервју". Или на крај краева, ќе идеме таму и без тоа. Ионака мора под кирија да бидеме на почеток. Што е најтапа ама ај, ќе преживееме.
Доаѓа "црн петок" тука. Време на екстремен шопинг. И се' што можам да кажам е, посакувам да бевме веќе сместени во новата куќа и со работа, зашто има премногу добри попусти и можеш да банкротираш ако немаш самоконтрола :D Битно ќе купиме апарат, пошо нашиот си умре. Сакам да можам да купам DSLR, ама не, ќе морам да чекам барем цела година. Приоритети, they suck.

Драга,

Да ти ебам и менструација и се.
Ова е бетер од болен да си со затнат нос ебате. Цела недела се осеќам мизерно, што физички, што психички, за денес од кревет да не можам да се мрднам. Ти ебам природата, ова не е хумано!

Уште не можам да се ослободам од фрустрацијата од пред некој ден, кога видов како функционира клиника за гинекологија у скопје (онаа убава голема зелена зграда). Требаше да ја искажам фрустрацијата на лице место, вака ме држи уште. Не можам да гледам како кроткиов народ толку верува, а е толку апла поебан у земјава, у било која таква институција.

Драга,
Таман си реков денес за чудо ништо лошо нема да ми се случи и ми се случи. Поплава.
Ете до толку ме спотерал малер деновиве. (n)
Со чизми си шетам низ дома. Закон е!
И комарец имам во соба. Факинг комарец во факинг ноември.
Се дешава.
Ајт поздрав.

Драга Дембеле (хехе Дембел е)

Никој не сака да ми објасни зошто на аватарот имаат слика од некој и кој е тој .
Данке

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom