Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

На youtube му фали Repeat опција. Или веќе има а јас не знам ?
Да не може човек на раат да си ја слуша песната :)

Ди Кеј,

Она кога девојка ќе стави слика на фб како седи на возачко седиште од некоја фенси кола и пишала „брм брмммм“ или „си се возиме“ а таа всушност:

- Не е нејзина кола;
- Нема положено;
- Нема ни да се вози во колата.

Оние продавачине на стари книги кај Дрводекор мора да се хибрид настанат со вкрстување на теткиците од сендвичарите кај Чичко Стоилко шо беа и продавачките од Еко шопинг центар.

Крескаат повелете уше на 30 метри оддалеченост и не те оставаат на раат да си разглеаш него нон-стоп нешо коментираат во стилот: е да, ова е многу актуелно периодов, сите го читаат ( земи си го блузичево, сите носат такви, ептен се во мода), оваа сигурно ќе ти се свиѓа, ќерка ми 10 пати ја има прочитано (од комшиката внука и си зема вакви хеланки, абе ги утепа од носење), имаме и нешто друго од тој писател (од тоа моделче имаме и други боички)...

Ништо посафратично од нападни продавачи.

Глуп е овој живот работнички - МЗТ Скопје е главен град падна на испит на факултет за туризам и ренесанса во Италија и Швајцарија - Дино Мерлин волшебникот од Оз.

Не сум знаела дека е толку јако чувството кога гледаш филм со некого и тој некој едноставно си дремне малку. Уште појако е кога ќе ти се налути што си го разбудил.:tapp: Ииии то.

драга кајгана
Јас сум духот на умерениот касап Тихомир, додека бев жив отсекував мадиња и ги оставав жртвите да искрварат до смрт и потоа тестисите ги мешав со свинското и ги продавав како мелено за плескавици и кебапи.
Мораш да ја споделиш веста за да знаат и другите дека избегов од занданите на господ и пак дивеам но сега не ќе можеш да ме видиш, туку ќе си ги видиш паднати на земја само што ќе го откопчаш патентот за да мочаш.
Единствен начин да куртулиш е да пуштиш ова на четири најдобри другари кои сакаш да ги спасиш заедно со тебе, и ќе ве запишам на листата со луѓе кои треба да ги одбегнувам.
Побрзај. Духот на Тихомир чека да ти се примоча.

Kajгано,
ова не е нормално, на секој ќош цајкан, запираат и лепат казни ко од шала.

Picture 1203.jpg Пајтонџија - и дедоми Мино беше пајтонџија,а во Скопје во српско
имаше 200 пајтони,(нешто како денес ЈСП) ама и дваесет јавни куќи.
Една изумрена професија, која ете се врати бар со еден примерок со акцијата Ск-2014г.

Драга,

овој ми е сто проценти некој клон, па до толку неможеше да личиме во проблемот со станување и близнаци да бевме со кучево хахахаха
Ми ја направи вечерта кучево, а парињата од спортската уште повеќе :)

Ме изварал дечкото, и сеа смислуваме прашање кое треба да и` го поставиме на неговата "швалерка" зошто нејќела да го смува втор пат. wtf, нели.
Он нејќе прашањето да звучи ептен дебилно, а ја мислам дека не постојат дебилни прашања во ваква дебилна ситуација и битно е да се знае се` (како во една епска сцена на филмот Closer).
Барем да проценел дека типката му е soul mate за која вреди да изгуби премногу, а не некоја на која му е незгодно да постави сериозно прашање.
И така ... :facepalm:

Кајгич
абе ми се гледаше филм со некој и одеднаш БАМ се понуди една личност и погоди што. Ја нејќам да гледам филм со таа личност. Зошо од дома не ми дале средно име Марфи?

Passed down to you..
"Live and let live" мислата е најголемото лицемерие во денешно време. Се трудиш да не им згазнеш на нерв за да дотичните си ги соберат парталите и некако волшебно одједрат од твојот живот, но тие секако тоа не го прават. Јер по некој дифолт си им многу интересен. Особено си им интересен кога самите се немоќни да сторат нешто за да си го подобрат животот па пробуваат да го накалемат оној дефетистички став насобран со години и години. See my contradiction? Се замарам за нечиј живот а можам мојот да си го подобрам. Е тука се доаѓа до тоа прекршување на копјата. Не можеш баш така лесно. Затоа што ја имаш ебаната грижа на совест иако знаеш дека тие ликови ама буквално секогаш ќе се извлечат со своето и ќе си ги тријат рацете. Тоа се оние емотивни инвалиди кои ти ја цицаат позитивната енергија и ти го вградуваат чипот на грижа на совест, ти ја лепат етикетата дека си направил 10 пати попогрешно од оноа што тие го прават.
Затоа отсега таквите јавно ги жигосувам и како што самите тие ќе пробаат да се качуваат на нечив туѓ живот, јавно ќе бидат изнесени на столбот на срамот. Затоа што единствено само тоа и го заслужуваат.
So says Saladin.

Kej
Arxfjuw.png

Нашата чудесна земја македонија!

Абе не ви го даов линков за на сите портали да го опнете XD

Дикеј

ќе го прајме олнајтер?
Шо бе не?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back