немам пишано а и немам седнато да те разлистам едно добро 5-6 недели онака, дури и другаров кој е страшен скептик за форумов ( ве смета како некоја секта ) му е чудно шо не отепувам саати листање на темиве.
че биди деновиве вајлда

дојден сум во тие години каде што од мене се бара сериозност и одговорност, знаеш дека никогаш нема да бидиш доволно одговорен пред очите на другите без разлика колку и да се трудиш " да порасниш" али јбг така течи животот. времево лета и кога ти е апла досадно и кога си хиперактивен 24/7, некако неможиш во последно време ни на раат да се досадуваш. ми треба изгледа малку одмор. ама не денови туку повеќе на квалитет да удрам, повеќе забава и помалку трошење енергија.
Енего кај е 15 јануари. закажан е денот за бранење на дипломата од академијава, за една недела ќе добијам тема со сите нишани, да ја разработам и да му ја презентирам на шефот и па после ако се поклопат ѕвездите да ме вработат, ете дури и планирам иднина од шо сум станат сериозен и одговорен
се на се уште 2 месеци останаа од ова курсот што од 7 испадна 10 месеци, забавно и во фаза на "слатки маки". важно нема да заминам трупец од таму пошо засега научив доволно од сите предмети.
се осеќам ко некој пензионер во последно време, од кафичиве бегам као Џаол од темјан. ме отепува носталгија за деновите од средно и за деновите кога со маалските другари се дружевме по цели денови и ноќи, шо би рекле стари еден сон само не делеше, а сега ако се видиме максимум едно "здраво" ни остана.
времево ме форсира напред, јас сакам малку да одморам и да го успорам ама некако не оди.
сума сумарум за тие кој ова му е TL

R
треба да си фатам женска и да си го средам животот