Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
intelektualecot so poln indeks desetki od maka dojde i me etiketira kako komunjar well.. so zdravje da se fale pa zdravje moze ministerce ke vi bide

Драга,

Месецов ПМС ме дрма повеќе од обично. Гледам да ќутам повеќе, зошто ако отворам уста, ќе ме прогласат за ненормална.
И ме тера на турбофолк да слушам. И слушам. Оваа Милица Тодорович била ептен убава цура, за разлика од овие другиве препарирани нејзини колешки.
Треба да си најдам син кармин и јас. :noze:

Заминав кај Шпиуно на чај пд Мајчина душица пред спиење.

Драга , цел живот би работел за вакви луѓе за без пари. Каква невозможна инспирација ми е жената , лудило. Би дал се да бидам во друштво на вакви луѓе , и да учам од нив.

Ја обожавам.

Драга,

ми се свиѓа песнава :X3:

Си направив еден огрооомен сендвич, се најадов. ПМС :P
Некако спокојно се осеќам иако сум преморена..

Драга Кајгана,
Стварно сум терсене за некои работи. Да ми дадеш да бирам меѓу две исти работи ќе се двоумам 100 саати која да ја одберам.

:coffee:

немам пишано а и немам седнато да те разлистам едно добро 5-6 недели онака, дури и другаров кој е страшен скептик за форумов ( ве смета како некоја секта ) му е чудно шо не отепувам саати листање на темиве.
че биди деновиве вајлда :)
дојден сум во тие години каде што од мене се бара сериозност и одговорност, знаеш дека никогаш нема да бидиш доволно одговорен пред очите на другите без разлика колку и да се трудиш " да порасниш" али јбг така течи животот. времево лета и кога ти е апла досадно и кога си хиперактивен 24/7, некако неможиш во последно време ни на раат да се досадуваш. ми треба изгледа малку одмор. ама не денови туку повеќе на квалитет да удрам, повеќе забава и помалку трошење енергија.
Енего кај е 15 јануари. закажан е денот за бранење на дипломата од академијава, за една недела ќе добијам тема со сите нишани, да ја разработам и да му ја презентирам на шефот и па после ако се поклопат ѕвездите да ме вработат, ете дури и планирам иднина од шо сум станат сериозен и одговорен :D
се на се уште 2 месеци останаа од ова курсот што од 7 испадна 10 месеци, забавно и во фаза на "слатки маки". важно нема да заминам трупец од таму пошо засега научив доволно од сите предмети.

се осеќам ко некој пензионер во последно време, од кафичиве бегам као Џаол од темјан. ме отепува носталгија за деновите од средно и за деновите кога со маалските другари се дружевме по цели денови и ноќи, шо би рекле стари еден сон само не делеше, а сега ако се видиме максимум едно "здраво" ни остана.

времево ме форсира напред, јас сакам малку да одморам и да го успорам ама некако не оди.

сума сумарум за тие кој ова му е TL:DR

треба да си фатам женска и да си го средам животот

Каде на друго место драга ,ако не у Драчево?
google.jpg

иначе тежок кромид е ‘‘веста‘‘

Море со стап да ги тепаш, теееее. Не бе, не. This is why i can`t have nice things. Со други работа ко ќе фатиш. idiots

оваа година да ти била во Кина година на Кравата,во Монголија година на Мунгосот а во Јапан на Јагуарот...
А овде едногласно е прогласена година на Споменици.

pic150183_md.jpg

Ја сакам картава :icon_mrgr: Пржинци знаат зошто :icon_mrgr:
Не се заразивме многу со играва... :гик: Во кафич не ни дадоа да ја играме, замисли инспекција ќе ги фатела ради коцкање во кафичот :pos: Табла и шах смеело, ама карти не. Ова ако се карти... :гик:
Ги вртиме сите паркчиња во К.Вода, вчера окупиравме голема маса и се заигравме до 1 и пол, денес се беше полно ќерата :icon_mrgr: Како за инает и низ населба, сите можни клупи зафатени, затоа циментото на Славија никогаш не ни бега :icon_mrgr:

п.с.
DSC02445.JPG

Бунтовник од мал, само што сум бил малце неписмен :icon_mrgr:
Преседател :гик: Да бе прочитале вмровциве, досега ќе сум бил преЦедател на УМС :нинџ:

Драга,
ај неможе уште некој да го постира аутото на Google што се има бапнато во знак во Кромидачево...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom