Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
Покрај сите гомнарии што се дешаваат секој ден треба да сме благодарни бар што концертов воопшто се одржал, што гомнаров ја отсвирел песнава, ма сите песни што ги отсвире овде, што го носел овој џемпер, таа гитара со однопаку (наопаку е лејм) свртени жици за леворако свирење, што Дејв мавал на тие тапани и е покул и оригинален него во сегашниов бенд, што Новоселич некад имал коса...
Него, кога ќе си го шитнеш својот свет ќе ти рипне ли вредноста?

Кајги

1) Потребен ми е малце одмор од акцииве, хорориве, драмиве што ги гледам цело време... ми се гледа цртан моментално. Ако го отфрлиме Frozen (кој патем беше срање), еве можеби 2 години немам фрлено око на некоја анимација, а колку што гледам, нема ништо асално и од овој жарн во последно време.

2) И VH1 Classic веќе не е она што беше. Почнаа да ме трујат со Гага, Ријана, Ашер и останатите "ретро" артисти. Песните од 70-тите се ендемски вид, ретко кога се пуштаат, We Are The 80's еднаш дневно се дава. Ептен почнаа да ги форсираат песниве од 2000 па навака, гледам се некои си црнчишта со ланци до курот почнаа да ми даваат. Да ти ебам каналот да ти го наебам... (n)

3) Симоне Падоин ми стана еден од најомилените играчи во Јувентус. Еве сега отворив Википедија за него, и види што ми покажува

14uulp1.jpg

Универзален фудбалер :cool:.

Последно уредено:
Драга,
Како за добро утро еве што ми излезе на ФБ.

По повод месецот на пишување на новелите, Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ од Општинскиот комитет Кавадарци организираше читање на новели.

Не е ни 10, а веќе сум предозирана од интернет глупости.

Драга...

... колку и да сум паметен, некад сум тежок идиот. По грешка си ги избришав сите контакти од телефонот. Среќа, речиси сите ми беа зачувани во стариот телефон, па од него си ги префрлив. Али тоа не е поентата на постов. Телефончето го немав отворено одамна, откако го купив новиот, значи пред 8 месеци. Денеска го отворив и што да видам. У него слики од Шаре, мачето што ми умре, слики кои сум заборавил да ги префрлам на компјутер. Сликите кога го сликав кога си најде една хартиена ќеса и со саати си играше со неа, влегуваше внатре и ѕиркаше надвор, скокаше врз нејзе, ги грицкаше дршките... Каков емотивен бран ме удри, неверојатно. Маченцето мое најмило :(

Последно уредено:
Драга ,
Денес , мојот помал брат полнит 18 години. Види види , порасна малиот. :D
Нека е здрав и жив само , другото само ќе си дојт.
Расположен сум и јас до макс , по дома владејт некоја позитивна роденденска атмосфера. Ќе се славит цел ден , интересно ќе е. Да и само за убо нека е ! ;) (y)

Кајго, знаеш како се прават јајца на око? Ги ставаш јајцата на окото и со к*рот плескаш по челото.

Го видов господ.......пред малку.................................вадев заб,1час 6 мин и 13 сек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom