Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама ме нервра кога некој ќе ми каже нешто како ,,сите така прават'', ,,сите тоа го носат'' или пак ,,сите ова, она''... Што те боле тебе за сите, утре ќе си ја умираш твојата умирачка, да не ќе бидат ,,сите'' таму да ти помогнат? Гледај си таму на половиот орган обаво да му гиде и ич не се замарај, бидејќи сите така прават...

ако поминиш 2 пати на иста улица у рок од пола саат казна 50 евра

и шо
10696413_10204059383878077_8481708812502149990_n.jpg

Ребека е заебана, ама Аеродром беше уште позаебан во времето кога е правен спотов.Мамицата да ви ја ебам што ги скастривте дрвата !!!!!!

Зошто не и дадов комплимент за нејзините така крупни, зелени очи? А голем фан сум на не-темни очи....знам зошто! Зошто му е сестра на еден мој другар! Инаку немаше шанса да се спаси од неколку "груби" збора. :)

Драги

Уште да беа вакви возачите на ЈСП кај нас, кога малцински групи ствараат тензии по автобусите или влегуваат гомиља луе без да платат карта. We can dream, right?

Али клипов важно ми го напраи денов. Сум се смеел ко нездрав. Умрев, ти кажувам. Умрев. :D:LOL::ROFLMAO:

:pos::place::pos::place::pos::place::pos::place::pos::place::pos::place::pos:

1396037_10202161650397675_9059164643208290171_n.jpg

Типов може е џо троа малце пијан, али тоа не го оправдува. Пажња на моментот коа вика дека се заебавал, дека тоа е тетка му Марија :facepalm::vozbud:

#фрстворлдпроблемс

У ниедно доба од денот ме мачи едно егзистенцијално прашање: Зошто мажот кога ќе излезе од орманот е геј, а кога ќе влезе во орманот е швалер? И шо кога мажот е во орманот? Дали е геј или швалер? Односно, дали гејот пред излегувањето од орманот бил швалер и дали швалерот и понатаму ќе се швалерисува кога ќе излезе од орманот?
Еве не знам:confused:

Ко Јуб Туб те напраивме мори кајгано, ама ако нека има музика. Зарaза жива:

K.... да се најдеме за половина час кај мостот
е порано беше лесно до пред земјотресот,се знаеше,се велеше...кај...камен,дрвен,железен и толку... толку беа мостови
сум ги поминувал сите три секијдневно - оти тогаш градот беше наш од двете страни на тие мостови. А сега ?
Ова владава ни направи мостови на секоја бандера од дизел до мичурин.
Што ми беше муабетот,ете ај дојди кај железен мост. Што не знаеш кој го викаат железен мост (она по старо).
Прашај за да научиш,а јас ќе те чекам таму од таа страна кај вливот на реката во Вардар.
Па потоа заедно ќе го поминеме и ќе свртиме десно кон Џавте корзо, и ќе мавнеме по една ладна лимонада.
https://www.youtube.com/watch?v=ZjvKKSvOu6M

Кеј,

Задниве неколку страници, калакурница те направиле.
@Џонтра Волта добродојде. :)

Почнува гнасното магливо зимо, купувајте боци со кислород.
#немисеживеевоовојградповеќе
#еднаодпричинитезоштонегосакамскопје
А пробав да те сакам, стварно. Не сме еден за друг. Ќе се потрпиме уште две три години. После раскрстуваме.

Нова цел на повидок, како прерана новогодишна желба. Се запцув, ќе си ја исполнам. Свету, холд он!

ПесМа...
Ај гат ју бејб...
Само последниот стих...
Или здив. Ти одбери.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom