Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга.
Ме прашуваат што планирам понатаму, и кога им велам магистар сакам да запишам знаеш што ми рекоа? Што ќе ти е?... Ќе фрлиш само пари....
Еве ме уште седам и се чудам зашто кај нас вака се реагира...?
Мора да се замине од тука.

Цел ден читам за Бетмен шо објавил некој пост у кој брани некоја лезбејка шо се курвала итн...

Идам на профилот на @Red John > штурци пеат. А и кај би нашол он лезбејка? Па уште позната? Уствари кај би нашол жена он? Зашто го лажете народов?

#ThereIsOnlyOneBatman #СамоЕденЕденМожеДаБидеБројЕденЕден #РаспознајЈаРазликата

inb4 >

Бетмен никогаш не го открива својот идентитет. Затоа е кул. Овој „прославениов“ Бетмен си го откри идентитетот и... as you can see, he's not a real Batman.

Денес патував со едно комбе, а возачот бил од Косово. Се осеќав како да има војна и задача му е да не транспортира преку граница. :LOL:
Кога влеговме во Македонија му викам добро бе зборувај српски не се прави дека не знаеш, инаку не ти го кажуваме патот. :D
Многу се глупи не ги знаат сообраќајните знаци. Ако ги пуштиш сами пола од нив обратно ќе возат на автопатот или наместо накај Велес ќе отидат во Куманово.

шта речи... :(
572273bd6ddf199e3686ad6cb1899133.jpg

951bfe6a58a0184e0a122969a33c727c.jpg

8f32cd93f5a4694fabd4da71ffdd671a.jpg

Donald J. Trump
11 mins ·
I am starting to think that there is something seriously wrong with President Obama's mental health. Why won't he stop the flights. Psycho!

betmen e po interesen koga lize popovski gazinja da mu ebam krf majcin

Бејби,
Соу фар, соу гуд :D Се изнавидов со голем број луѓе, али имам уште :D Само паника ме фаќа дека нема се видам со сите или дека нема да завршам се`. Ете за пасошот се откажав. Ако не, ќе го вадам таму, ионака Вашингтон не го разгледав доволно :D Само на факс да не ме влечат за нос и се` најубаво ќе биде.
Си се вратив на старото агресивно возење без манири, зашто само така ќе стигнеш негде во проклетово Скопје!
Другаркава чекам да се породи! И само се надевам дека нема некој многу да заебам кога ќе му/и` речам „Извини неможам денес, идам за Битола ОДМА :D
Хормониве ми работат, и плотат против мене. Ич не ги сакам такви. :cautious:
После живеење без моите веќе 2 ипол години, искрено никогаш не би се вратила да живеам дома. Не дека замараат, баш и не замара мајка ми колку што очекував, ама чудно ми е. И сега кога ги гледам другаркиве како уште си живеат дома, чудно ми е. Не дека е лошо, ние така сме си научени и да се вратев, веројатно и јас уште ќе бев дома... Ама, неможам да опишам, едноставно, различно е :D
Али морам да речам дека мајка ми беше во право. Една недела ми летна. И еве го гледам крајот на наредните 2 кај и да е. Ама тоа е.

Како мал една од најголемите желби ми беше мандарините да ми немаат семки, сега веќе неколку години не сум налетал на мандарина со семки. Кога желбите ќе станат реалност !! :love:

К.... што сега вака пред ручек да ти пишам... се повеќе и повеќе лоши работи... и погреби,што е и најлошо.
А да и она туѓо знаме се вее..еее,тоа го немаше кога маршалот беше жив.Или терориста да е во парламент,не бре се знае кај им било место тогаш на таквите, или ќе кршиш и палиш цркви,или убиваш деца без причина, тоа не се смеело тогаш.
Сакиден или еве месец ќе чуеме како некој БРАНИТЕЛ (невработен,лошо живее,скренал со умот и сл.)
ама и „често“ и полоши работи, СЕ ОБЕСИ тој ххххххххх кој беше бранител на државата во 2001год.
Па што мака имале та посегнале и по својот живот, дали не им се исполнил ИДЕАЛОТ за кој се бореле во таа валкана војна.
А секако имале ИДЕАЛ да се створи држава за сите жители тука, па и потоа работа за истите, ама ете оние со кој се гледале преку нишан во планините,сега се во владата или на јаки места во министерствата,а тие БРАНИТЕЛИ некој и без работа.

Убаво е чуството да тролаш HTC customer service Serbia :D
1 htc.JPG 2 htc.JPG

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom