Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Abe M 400 strani mn se nemozam da gi naucam sotie

more majkati vpicka da ti ebam zemi pepsito i uci sostojkite od etiketata :pos::pos:

vamu arno soznam uste imali idnina

Кеј,

Некогаш мислам оти твоиве членови не знаат да баратаат со форумов. Човек да си помисли оти никогаш да не излегле од Општи муабети. :rolleyes:

Еве ти и песна. Добра ноќ. Уморна сум. И сакам да гушкам некој додека заспивам. Но не вечерва. Кој знае кога пак.:unsure:

Прееска одејќи низ соба си го акнав малиот прст на ногата во ивицата од креветот и мислам дека перфектно ја изиграв Паланечка тројка во рок од 10 секунди.
coffee.gif

мегаломанија и ситни души ќе ни бидат крајот.
мегаломанијаците кој безскрупулозно газат преку лешови за да натрупаат што повеќе и ситните души што им преќутуваат се виновни за се.

Последно уредено:
Драга,

Некогаш сум стварно за жалење, или за смеење, кој како ќе си сфати.
Прееска решив да слезам пред зграда на 5 минути, колку да се излуфтирам малце и да ме фати воздух. Малиов ко што си беше занесен во пратење на резултати, на фб и слично, не ни примети дека уствари тропам, ставам чизми и излегувам. Се симнувам јас долу, си седнав на бетонот и тоа, само си седев.
Инаку, смртно сум уплашена од мачки. Ѓубрето во континјер го фрлам од 2-3 метра растојание, континјерите обично ги заобиколувам и уопште нејќам мачки во моја близина.
Таман да станам да си се качам горе, баш пред вратата од влез се појави мачка, која во полутемнината, беше фатила или глушец, или нешто слично, кое испушташе некои језиви звуци. Тоа за мене е рамно на хорор филм. Рипнав ко ненормална и се тргнав понатака малце, уплашена нема до каде. :D Што е најтрагично, од тој агол не можев да видам дали мачката ја сменила локацијата на нејзината вечера и никако не можев да се натерам да си влезам во зграда. :D
Инаку, дека требаше одма да се вратам, ни телефон со мене, ни ништо немав. И си решив да си чекам додека на малиот не му текне дека уствари ме нема, па да почне да ме бара. :D
И си почекав едно 10 минути надвор, додека овој не се симна. :LOL:
Кутро дете, секакви мисли му се превртеле во глава. Најтрагичното е што го проверил и шкафот, зашо мислел дека го зафркавам и му се кријам во шкаф. Мислам, дете ли сум, бог да чува. :D

Драа

Почнаф да му ги скокам постовите на Парва,пошто глаата ме фаќа после 2 реченици:ROFLMAO:
Ни ја не си ги читам еј, еве ни ск не читам само штракам и глеам у тастатуру, еве не л'жу, ако погрешу цитирај ме у тему за говорете македонски, оу ноу, вејт

Абе а ичера му викам на Бомбастичнога, брат зшто имаш толко глуп аватар и оп сменија га, видиш притисак што ти праи, како иљач му делују

Екимммммммммммм, лечам од разни болести
Еeeeeкииииииммммммммм

А сфи ваз што ве заболуе глава од мои постови да ви препишу по едн тигофтурал, зшто мигоцицал не помага
:icon_mrgr:

Драга

Добро бе, како не им е мачно на некои луѓе секој ден истиот муабет да го тераат како не не бива, како сме назад, како другите земји се понапред од нас... Нели им е досадно? Што е поентата ако се повторуваат нон стоп? Да не ќе сменат нешто со тоа што ќе изиграваат расипана плоча? Ко на некој да му викаш секој ден "гледај небото е сино".
Секој ден тапа муабет.

И јас морам да се согласам со членот погоре што напиша нешто во врска со просветниве работници.Денеска во деканат ми објаснува про-деканката дека казните за неположени испити биле за тоа да не натерале да учиме.Да, ама тоа важи за оние што немаат ништо друго да прават по цел ден, освен да изиграваат пуфли и педеришта. Што правиме со оние што работат за да можат да си го платат образованието и да преживеат? Упс, тие ги заборавивме. Е да, ама добро, цела држава е заборавена така да ништо не се случило.А тие што работат бај д веј, немаат никакви права, и на факултет и во приватниот сектор.

Дк,

Таму каде што одам, нема интернет.
Се читаме после 10'тина дена.
:D

15 кај си бе све ти ебам, смрзнав тука, пингвини ми љубоморат како издржувам :place:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom