Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
Моментално имам толку енергија што ми иде да ја истрошам пеејќи караоке до утре сабајле:vozbud:

ќе ја носам Лејно на аватар во чест на паднатиот борец @Џонтра Волта се додека не се исправи на нозе, издржи Џонтра!

A_long_time_ago.png

Одамна ги немам гледано...летово..

10387397_10152361847281752_4019302147413973330_n.png

Па повеќе се исплати да отиде човек до Јапонија и да го купи отколку да го купи од тука. Ем ќе ја види Јапонија, ем ќе се прошета и ем нов Ајфон ќе си има.

Али ние пошо имаме највисоки плати па затоа изгледа ја имаат ставено оваа цена. Така е и со патики, облека, и све остало...

Од денеска и официјално сум дипломирана ретарда :D

Да не ме болеше крајникот, да немав температура, да можев лесно да ја отворам устава да не ме затегнуваше цела десна страна че беше уште поок и така.

После два дена у Ск имам изодено повеќе од 15км,ова е чисто од фобија да се возим у градски.Имам спиено одвај 5,6 сати.И сеа си го поставувам прашањето дал сум ја нормален.Веројатно не сум:icon_lol:

HAARP is so last centry, сега во мода е Chemitrials a? :нинџ:

Ја прво мислев ова е заебанција некоја, се чита Че-Митраљез и играат курот со свадбариве, тоа озбилно биле.

Па дали се нормални луѓево бе? Ај ХААРП пологично е ама ова штокур? Па уште и во Македонија го имало? :eek:

Ставаат слика од небо кај што прошле два авоиони и оставиле траги од чад позади нив - chemtrails. :pos:

Да се чудиш дали тие луѓе воопшто излегле надвор во текот на нивниот живот. Па откако памтам после минување на авион остава трага позади себе. Им викаш ова е секојдневие бе, го има увек - ти пишува седумнаесет теории за тоа како не запрашувале. :facepalm:

Па дури, значи дури и да го има, нема тоа да го прават со два авиона ебате. Ќе има 10 траги на небото а не две. И сигурно нема да не запрашуваат во факинг Македонија. :tapp:

Лоши трендови се во мода, овој хипстерско-пацифички тренд на изигравање модерни мајка Терези е поголем проблем и од немањето нешто благо дома у ова ноќно доба.

Нињо, ќе ти пратам две три групи на ФБ со мртви сериозни за кемтрилсов (не Сабаховић тип на сериозни :icon_lol: ). Неписмен народ што од физика знае само дека нешто ако пуштиш од рака ќе падне на земја, плафон знаење.

иначе истурив малце газоза на една крпа и мајка ми мисли зајакот дека се измочал :pos: ај уште 5 мин ќе се посмеам па ќе и кажам.
И коленото ме отру од болка, утре врне #коперација

К.
Овој одмор ќе го искористам за одење у Мајорка, мислам заслужувам. Нели?

Искористете го и вие побрзо оти @Red John почна да 'пишува' во потфорум ракомет, кај да е иде крај на Свет :(

ДРА-ГИ-ЦААА, ДРА-ГИ-ЦААА, О Драгицеее. (Таја мојт домаи плетит калци за внуците шесто колено шо знам ти јас)
Аман бре Косте едно вреште пиперки немојш да го крениш, партизану еден недокљафтен уш женанатати ја малтретираш.
Е сега ќе слезам, да му поможам, неможам да го слушам тишинава и сијот рајат ми го наруши. Некој бил на работа море тентерко, одмор си сакат душичката.
А завчера сабајлината ми праеше муабет "Мене уште ку.ор ми станвит, едно вреште цименто не ќе су го кренел".
Е сега ај шо ќе му поможам туку и низ нозе ќе го фатам, ради рајатот шо го наруши.
Овај мојт комотно со стрико Анчо да се се дружит.
Стрико Анчо не се љути жити мене, ак го читаш ова, то е шо да ти речам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom