Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
anigif_enhanced-buzz-18547-1378830048-4.gif

my love life :eek:

Епа драга, без преспиена секунда цела вечер, и директно на работа, со подочњаци до земја, ако не заспијам и вечерва значи ми треба помош:eek:
Туку ајде на страна тоа... ќе го видам наскоро, срцево ми прескокнува од радост!!!:vozbud: Без разлика дали ќе биде овде или Нови Сад... СРЕЌНА !!! А може и затоа неможам да заспијам :P

Се гонам на 10 дена, така да бидете мирни, послушни како шо знајте да бидите. Не се карајте, тепајте во подфорумот, слушајте уба музика, споделувајте и то :D

Ќисс

Драга Кајгана..тешко ми е многу ми е тешко..изгубив една личност која ми значеше премногу во животот..но тоа е животот продолжува понатаму

Драга пак ја...
Нема спас од комарциве ! Затоа не сакам лето ! Лом ме направија, крвта ми је исцицаа бре ! Трета светска војна ќе има вечерва у соба кај мене ! Еден против милион !

Драга,

штедам со месеци до Дојран да отидам . А на ФБ гледам многу слики од Хрватски, Грчки, Италии, Шпании за граѓани на толку сиромашна земја . Сега некој може ќе каже да отидеш на годишен одмор не е никаков луксуз и веројатно во право е .

Годишниот одмор не е луксуз, ама за утепана земја во која што народот има се помалце да јаде станува луксуз, а се повеќе по социјалните мрежи од нашите граѓани се шеруваат слики од одмори на море .

Или ние сите колективно живееме на кредит кој го исплаќаме така што преку цела зима дома јадеме леб и сол, ама важно сме отишле на ол инклузив одмор, сме се искурчиле и сите не виделе . Или живееме во колективно лицемерие за кое кукаме дека немаме а всушност сите имаме, ама продолжуваме да кукаме за да не го изгубиме .

Навистина друга логика јас ненаоѓам, на крај оној потачот Валво ќе испадне дека е во право кога вели дека вреден народ на црно во плик зема големи пари и ја тера политиката на ќути си дупи си .

Убава вечер драга

Последно уредено од модератор:
Ди Кеј,

ќе бидам вулгарен ама мора.
Има две правила кога станува збор за курви:

1. На курва не може да и се верува
2. Не може да и се верува на курва

Кајндест ригардс,

Јас

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop