Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
Стварно неможам да сфатам како може некои луѓе да се до толку самобендисани, да само за себе си се грижат, а за другите ич да не им е гајле, а успат дури и работата која требале да ја извршат ја оставаат на пола и си заминуваат......... и што, демек некој друг треба да ја заврши наместо нив.... :confused:

:)опулг и е уклот ,онсеретни е отш уклок анитшус оВ .онсеретни укло е икчазан отењавушип акед веанзен ,тапсУ:ROFLMAO:

Драга,

Како да оправдаш машко шо се понаша ко кучка во ПМС?
Кутар, кај и да е, естрогенот ќе му стане главен хормон. :(

Супер ден денес, штом не е толку жешко и не ме закачаа комарци при спиење, јас сум среќна и задоволна со животов.

Драга,

Гаси форумот

jebale-nas-site-reformi-integracii-i-drugi-pichkesimaterini-96736.jpg

Бајага иде на ВиЕјџУан. Инаф сед.

„I no longer have patience for certain things, not because I’ve become arrogant, but simply because I reached a point in my life where I do not want to waste more time with what displeases me or hurts me. I have no patience for cynicism, excessive criticism and demands of any nature. I lost the will to please those who do not like me, to love those who do not love me and to smile at those who do not want to smile at me. I no longer spend a single minute on those who lie or want to manipulate. I decided not to coexist anymore with pretense, hypocrisy, dishonesty and cheap praise. I do not tolerate selective erudition nor academic arrogance. I do not adjust either to popular gossiping. I hate conflict and comparisons. I believe in a world of opposites and that’s why I avoid people with rigid and inflexible personalities. In friendship I dislike the lack of loyalty and betrayal. I do not get along with those who do not know how to give a compliment or a word of encouragement. Exaggerations bore me and I have difficulty accepting those who do not like animals. And on top of everything I have no patience for anyone who does not deserve my patience." - Meryl Streep

Кажи нешто Драгааа, па макааар и лагаа. Насмевни се, налути се. :D
А бе Драга, на овие навика им стана секој ден да ја сецкаат струјата. :P Не за друго, ми прпа Тошо разбираш. :icon_mrgr: Вчера вечерта додека немаше струја, со сестра ми за првпат толку долго правев м0абет, 3 саати. Поцркав од смеа. :ROFLMAO:
Неисе, а бе коа не си Тарзан, не си едноставно. :icon_lol: Кој ѓаол ме тераше да носам лубеница од 15 кила, живти Бога. :facepalm: Успеав модрица да си направам. Ај, ко на кутре ќе ми помине. :ROFLMAO:
И конечно ја сфатив огромната филозофија, кој месец - колку дена има. :tapp:

Кајг, I'm a live wire burning dead inside... Знаеш она кога треба да се откажеш од се што досега било? Тој начин на живот кој си го имал... без лимит и без застанување, живеење турбо и се останато така?
Изгледа телото не издржало толку, па едноставно мораш на промени... Мораш... До се што си се држел едноставно да избледе ради некоја глупа грешка во генетиката на некој претходен. Нешто што одамна си покажало симптоми ама не ти изгледало како страшно. И сега, се се менува, се што си знаел се менува. Валда на подобро, ако не... имам уште неколку дена да уживам во тоа што останало, промената ќе започне со секое откуцување на секундарникот... The body will heal, but the mind isn't so resilient. Тое, But I'm not dead, I'm not dead, I'm not dead until I've died.

Фала пријатно :)

Момци, геј порките уствари биле афродизијак. Не за вас бре(освен ако не сте гејови), за женките! Не заборавајте и дека не генерализирам. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom