Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во последно време околу стадион се собираат многу скакулци и никој не се замара за нив, си трчаат сите без проблем. Арно ама денеска пешачеа еден старец со жена му и овој кога им напна на скакулците маме им еба. И најјак момент беше кога жена му тегнејќи го му вика „Остави ги ајде“ и овој само се врти и и' вика „Неее че ги ебам“, готов бев да му речам „Симо ти ли си бе?“. :D

Последно уредено:
Кајг, ја деновиве се бричам маме му ебем еј, да не може чоек поштено брада да носи. Шетам низ струга, сите овие со бајрамов тргнале ау, поминувам еден, прв пат го глеам
-селам алекум
-здраво (од култура чисто, типов ме гледа се чуди)
друг иста приказна, трет исто и поминаа некој 15-16, а другарка ми до мене паѓа од смеење,
-Абе, ме поштуваат торбешиве мамата. :D

Ионака србите ми кажаа дека треба да се шишам, на трети одам натака, после цела година истите ходници ќе ги видам, овојпат многу пооптимистички :) преживеав лани нели?

Сеа ко шо сум сам и осамен и гуглам порничи на нет, многу активно барам добри парчиња. Ама тешко оди, досеа ништо не се фати. Дали е заради пристапот? На секоја откако ке тргне муабетот убо ја прашувам “имаш сестра?, при што добивам woш поглед. И објаснувам, за @Red John прашувам, ама џабе. Ми истура пијачка у фаца и се конвертира во лезбејка. Не ми кажува, ама знам. That's too much за секоја.

А јас пустиот сакам ем домазет да одам, ем Реџон да ми е баџанак.

Драга,

Скапирав дека многу ме смируваат фенот и правосмукалката. Кога работат. Бучавата ме смирува, боже мој, кај да одам да се испитам више.

Денес најдобро нешто што ми се деси е тоа што утепав комарец со лажичката од сладолед. Си јадев што јадев тоа сладоледот и ми застана ѓубрево на лакт. Не одеше да ја оставам лажицата, па да се мрднам и да ми избега, па затоа го мавнав со лажицата. Јас се мавнав по лакт, али битно тоа цркна. Не јадев повеќе од сладоледот, колку за инфо.

Исто почнав да учам за последниот предмет од факултетов. Се терав недела дена да седнам, али не одеше. Бидна некако, па сега мрднав од мртва точка. Ја догледав вчера ГоТ, добро беше финалето, во 2015 повеќе.
И многу ме замара комшијава. Значи јас кутра, на жешково од над 30 степени, се потам и читам некои срања овде, кои ич не ми се интересни, а ако за еден предмет не успеам да го положам, иако е тежок, во Вардар ќе се фрлам, а типчево веќе три саати по ред, значи по рееееед, ја врти песнава. Да му се плукнам јас нему во таа што го заебала, очито тоа била Марија. Мислам дека и лани летото пак оваа му беше на репертоар многу често, којзнае што му се дешава.
Мене пак ми се слуша нешто слично на ова, па ќе видиме кој ќе биде подосаден сега. :sneaky:

Последно уредено:
Сон не ме фаќа,а уморна сум,станата од 06:30,работа,дома,кеј,дома... и се тоа мислев ќе помогне да заспијам порано вечерва ама не бе, ко вампир сум некој,а пак станувам исто време !
Па врв на се, уште се расправам со будали у ова време...
А тоа шо ми треба го нема... јбг...

Кеј,

Негде прочитав дека сме се разочарувале од луѓето дека не го прават она што ти го правиш за нив.Булшит класичен.Јас не правам ништо за да ми се врати,туку затоа што тоа го сакам.А ако не се врати денес ,ќе се врати друг ден.А ако не се врати ни тогаш што му ебеш матер тебе ти е чиста душата,ваљда.На крај краева да ти кажам право He Got Game е филмиште,а кошарката е права ствар.Идам да глеам Кралот Лав или на млади години кажано Симба.

Разбирам во ред е, нов ти е телефонот, ама доста бележиш кај сме биле шо сме праеле, народот главата ќе го фати од мислење од каде ми се парите за секоја вечер по кафани :icon_lol:.

Драга,

Лани во јуни почнав да прашувам по луѓе за да ми направат сајт, со плаќање нормално, никако услуги! Ти се верува ли бе дека после молење на толку многу луѓе, значи ги молам да им платам...еден не се најде за ебани 13 месеци да ми направи сајт?!?! Последниов го чекам месец дена да ми одговори и ми вика а итно ти е? Не бе уживај, нека пројде времето за кое што ми е купен домејнот, не се брзам ја...македонска работа! Се што можеш да направиш денес остај го за догодина ако можеш!

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Сељачки начин за индиректно да се испофалиш дека имаш слаби нозе и по наша претпоставка носењето на кратка сукња би значело и згодни.

Нека ја штипне некој да се освести.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom