Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кајг,

Ти текнуе на Гангнам стајл? Отупеа цела година со таа песна. Епа истото сега е со фискалните. Сликале фискални у Охрид, сликале у Скопје, Дебар, Гостивар, Дојран, Грција, Турција...и си ги мерат на кого му е подолг.
Олабавете се бе луѓе, и пуштете си го на пасење ограничениот ум.

Сакам да си фатам дечко и да облечам апостолки на топук и возгордеано да се шетам низ Сити Мол. Уствари Сити Мол is so last year, низ Капитол ќе се шетам.

Не бе, нашиве патриоти ептен се заебани:love:

На ФБ на Humans of New York имаат ставено еден дечко со јакна со ова знаме
sunrise-1.gif

а овие нашиве скокнале да објаснат чиво е, демек македонското...:vozbud::cuc:
А и нели не го сакавме "вентилаторот" ? ?:pos:

Пекол, комарци, цеден од портокал, пичка испотена и песнава

ДК,

ај некој да каже дали слуша македонска музика на кајгана радио?
Да видам дали работи :)

„Во државите каде постојат етнички,верски или јазични малцинства не смее на лицата што им припаѓаат на таквите малцинства да им се ускратува правото заедно со останатите членови на својата група да имаат свој сопствен културен живот,да ја исповедуваат и одржуваат својата сосптвена вера или да селужат цо својот сопствен јазик“
-----------------Резолуција 2200 А / ххх 1/ од 16 декември 1966 година - член 27 ( за правата на малцинствата )
ДАЈ МИ ТОП ДРУГАР ДА ЈА СРУШАМ ЗГРАДАТА НА ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ ВО ЊУЈОРК
ова само не важи за нашите Македонци во Албанија,Бугарија и грција. Ќе пукам, до овде ми е дојдено веќе.

Да те поздравам само со песнава.

Чао. :)

Драа Кајганоу

Да ти кажу прао не ми фалеше. Па ја у собу имаше писи сс нет и никад не га упали(само едн пут да проверу на Goal дали смо га купиле CAROT):ROFLMAO:
Глеам ск на резултати, на турнеју газимо,хфала курцу.

А тамо,тамо беше невероватно јако
Ја и Она и езеро. Прајслез : )

Ск се пали кафица и се спрема да се читаф некои 30 стране од фан базу, како лектира ми е : D

Поправија сам се, ск сам позгодан, ма ск сам секси сфињче ahahha ма не бре, само некое кило, три

Ако си добра ке почасту некој сансет фотку : D

Кајги,сите отидоа на одмор бе и ниту еден не се најде да пише #prayforSkopje.Да му ебам мајката,светот ќе остане неинформиран каква катаклизма не снајде од тоа HAARP-от.

• Ми се допаѓа
Reactions: n/a
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom