Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ДК..денес 5 пати земам од кај татка така пари дај за ова дај за она и последниов пат му барам дај му викам едно 1000че...и ми вика е појче од варбург трошиш:pos:

Драга Кајгана или Почитуван Омлету, сеедно...
Не знам кој ја смислил македонската верзија на Jack the ripper или Џек Мевосек, но очигледно не бил претерано креативен. Џек кој сече мевови...:pos:

Кајги,колку ми ти било тешко коа ќе се вратиш од одмор...
:cenzura:

Разликата меѓу македонскиот патриот од Торонто и македонскиот патридиот од Штип е таа што првиот го убива носталија, а вториот глад-от.

Само што ми го донесоа од грчка, нутела може гомна да јаде :vozbud::ROFLMAO:
merenda.jpg

(y)(y)(y)

Инаку, ја слушам прее песната „Кањон Дрине“ и воедно гледам колку млади дечки можат да бидат перцептивни, ама на крај ништо да не добијат од паметот нивни. И затоа одлучив да си ја потврдам вчерашната мисла, да си спуштам и гледам филмови што имаат по 5 оценка на IMDB. Тхуг лифе.

Нема ништо погеј од машко да бриши пријатели на фб. (n)

Живео темата Адријан Гранџа. А мислев колеги да бидиме ко шо му доликуа на форумов во подфорумот :place:

Последно уредено:
Мислам дека Хитлер доби конкуренција.

Бејби,
Не ми се верува дека уште постојат луѓе што мислат дека СИТЕ кучиња се опасни и не треба да се чуваат дома, односно треба да бидат врзани на синџир во двор. Веројатно што подебел ланец, тоа подобро :facepalm: И кога ќе помислиш дека успиваат перфектно одлично кучиња, а вакви луѓе живеат, едноставно сфаќаш дека животот не е фер. И се двоумам дали сеуште стојам позади тоа дека секој човечки живот е еднаков :oops:
И воопшто не дојдов тука да ти го кажам тоа, ама ете, неможев да ќутам. Тоа што дојдов да го кажам е....
Диви јаколка, диви боровници, диви капини :love::love::love: Кент гет инаф :love:
Наредниве 2 дена ќе бидат пекол. Треба да го возам истиот пат 2 пати во денот, 2 дена по ред. А патот е полн со кривини и ми требаат некои 40 мин да го понимам. Со среќа нека ми е.
Вчера најдовме ретривер на сред улица, баш на тој пат. А врнеше Душичка, само што отворивме врата, скокна во кола и не мрдна. Бааги беше стара и веројатно беше уморна. После некои 5/6 саати сфатив дека има број на околувратникот :cenzura: Незнам како не го видов порано. Ама темна боја околувратник и напишано со црн маркер, и плус јас поспана. И така после 6 саати, го вративме кучето на сопственикот. Милото тоа се исплашило од грмотевица и почнало да трча и ние веројатно сме го собрале пред да го стигнат. Ама на тој пат возат секакви лудаци, како да го оставиш. Битно не требаше да помине цела вечер во шинтерница :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom