Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Даде многу убава другарка имаш, а шо не ми е згодно да и се лупнам е тоа ме мачи, ме стегет и тоа многу :icon_lol:.

Драга,

Тука са истурило ваа сабајле, а јас ниш не чујах, којзнае уф кој сон сум била. Ами тка е, коа цела вечар са тепиш су комарци. Леле колко ма нервират, немиш појма! Не можиш да не са покрииш су нешто, оти ќе та напраат ришето, али па коа ќе са покрииш, е тоа е више пекоооол, жешкава! И никак не си. :mad:
Јај го сеа пак са спреме да врне, али баш ме е гајле, и тка не ми е уф план нигде да одум. Аман и више уд вие женските прублеми, усеќум ќути ву матката да иам некои малечки чувечиња шо си играат самба, румба или евентуално ча-ча. Ни апчиња, ни чајава, ни ниш не помаге. :(
Добро, блаагто помаге. :sneaky: Ми стваре изглеа хепи хормони или как и да беше тоа. Слаба сум на тие ролатте ќути торта шо са прудават ву Кам, уде више пола уд тоа. :D :noze:
Не бех вајн да си а сменум личната карта, уд очигледните причини нели, али ваљда утре ќи мора, оти 3 мехца е више истечана. Чисто да иам доказ ак некуј са посомневе дека иам 18 гудини. Са дешавало оти. :cautious:

Драга,

Тука цела ден врне, три пти вадан само го исклучавум компјутаро од штеко, ја сеа па ќе треба да го исклучум оти неј на арно работа, пред 1 месац ми го мениа рутеро, досадан им станах веќе. Вонка грме, пусте, млске а ја глеам и па почна баја да врне дошче. Ти ебум врмемето ти ебум. Ај ќе са читиме вечер, успут ела на турнир унаадан, уф четврток изглеа ќе заврше. Ај адиос

Чини ми се грми, чини ми се сјеваа, изгоре планета, биче пропаст свјета. А и није нека штетаа. :ROFLMAO:

Него Кајфичи, до кога ќе чуваме пинџур во кутија од сладолед, бе? Нема смисла више. :D
Во наредна прилика, кој не и' купи на мајка ми проѕирни кутии, еве на. :D Барем од далеку гледаш: Оп сарма, оп грав, оп пинџур, оп тиквици... гледаш што има и не отвораш. А не вака, ОП СЛАДОЛЕД и глеаш таму манџи. Пу, j'зк. :ROFLMAO:
Зимно време барем знам дека дома нема сладолед. А сеа ме копка, дали је сладолед или је сопка. :D

Мајка ми е на одмор и сеа цело време бара некоја работа. Нема да ме чуди за некој ден ако не почне да го вади пархетот и да чисти под него. :icon_mrgr:

Дек си да те е'бм

A да пробам ја на Ориѓански?o_O
Уствари потешко е да го научвиш охридскио негу ли да го испливаш морееј, прашви ја Атина Бојаџи, или т'ва беше Ламанш?
Не иде еј (Не идвит ееееееј) : D

"Ова лето планираме да идеме за афгуст, петанејсти треба да одиме в Струга, таму е најболе.... во Струга
Има французи,еин...американци, немачки, италијанци, разни народ има, туристи, полно...има, таму ке одиме за афгуст, ке праиме музика, жива музика екстра бинго, ги поздравувам....
Таму не одиме во Охрид,таму приватно има сто пејсе динара дневно. Одиме четфорица, тапан,армноника, кланирет и... тоа.
Се капеме во езерото, во кајчето таму :cool:
Бидете поздравени, фала на снирмакот и чао чао"

Драга,

кога ќе напишам на гугљ иским (дијалектно зборче за сладолед) ми дава резултат Is Kim Kardashian a hobbit?

You're damn right she is, Google.

Почитуван омлету,

K9ftmV7.png

Passed down to you...
Го заслушав деновиве Петручи со неговиот соло албум од 2005та чинам беше. Добра инструменталка пошо има од све по нешо.
Ќе нема одмор по се изглеа, а баш би некои 2 недели надвор од истово место каде егзистирам. Барико и Дикнер малку ми склопуваат девијации од секојдневието но веќе неам поткрепа за понатаму... Ќе треба да издвојам економски средства за да купам нови светови.. Онакви ко Зоки-Поки што и` ветуваше на Лидија, и црни и жолти и црвени и зелени и сини. Само моиве чинат повеќе од 1 динар.
Понекогаш се прашувам дали целиот материјализам е согледан низ призмата на парите. Па дури и оној духовниот.
Повели песна за расположување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom