Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,

Ти пишувам само за да ме имаш и во новата тема. Затоа што „надгледувај ја темата“ без да имаш напишано било што во неа ми е премногу настрано.

Драга, немој да се возиш во такси, затоа што во такси притисокот и таксиметарот се зголемуваат правопропорционално.

Драга Кајгана,

Луѓето што ги прават заебанциите за тоа дека на Бобан Рајович му испаднала косата се делат на неколку категории, али секој од нив си има едно психичко пореметување. А еве ги истите:

1) Површни ликови, кои судат само по надворешниот изглед, а не ја согледуваат длабочината во текстовите на овој генијалец.
2) Луѓе без музички вкус, кои ги слушаат дрогирашите Архангел и Мизар, а до нив не допира убавината на ритмиката и мелодијата на турбо фолкот.
3) Луѓе кои не веруваат дека некој може да бише толку шармантен и шмекер и без коса, па од завист јадат трици.

Дали се пронајде во категорииве? Ако да, срам да ти е, ти си бездушен лик кои не знае да сочуствува со маката на другиот.

ПС. Кога бев помал, имав мачка. Беше многу паметна, не бербатеше по дома. Еден ден заспа на тркалото од колата под калникот. Не ја видов, влегов во колата, ја спуштив рачната и ја пуштив колата во лер назад. Мачката загина со страшна смрт. :( И ден денес не можам да се опоравам од настанот, што можеби е причина зошто не го сакам Бобан Рајович.

Драа

Вика де мари, у средњо ни лист од среде не даваше, а ск даваш на кога стигнеш:ROFLMAO:

И кој ми га избриша пола мислење од ичера, за Сашу Матиќа, ај ск нека ги избрише сфи вицеви за њега у црн хумор, под хитно! : D Да не еде бан(ану)

Д
Немам прочитано и не се замарам со читање постови подолги од три реда,а и немам време.

Драга,

Си го осеќам желудечниот сок во грло од некои постови овде кај тебе.

Во секоја здраворазумна европска држава јавниот транспорт функционира као подмачкан, само кај нас не знаеш кој ден автобусите одат по Теодосиј Гологанов или па скршнуваат кај зелено пазарче па кај жена парк.

ејј хладно пиво ги чекам уште од скопскиот пиволенд. Коцките се поклопија, Хладно Пиво во Прилеп и тоа во петок и цела среќа во сабота не ом на работа. Има да се напрам лом и да се инашуткам. Среќа имам двајца другари кои ептен ги слушаат, па има да биди топ.
Е баш тоа ми треба во моментов за да се ослободам од стресот за дипломската, спремање документи за во дом, барање нова работа, барање магистерски странство, бркање професори, тоефел, германски ау бау, само јака дисторзија, добар риф и искрен текст. Е тоа е хладно пиво. :vozbud:

Заебава Wifi па си пуштив кабел 20 метра има место во рутерот :icon_lol:.

Гостин пречекувам од кајганава ни јас го знам ни тој ме знае, ќе му речам да ме чека на семафори :icon_lol:.

И то...

Мразам кога за вечера ќе изедам некоја тешка храна ко на пример не дај боже хамбургер од седмица, и после ќе неможам да заспијам со стомак ко тротинет и ќе пијам литро јогурт на екс за да можам да протерам што побрзо... И после се ќе протерам и таман да легнам, ќе ми се пријаде нешто бидејќи неам ништо храна во стомакот, интересно ми е :rolleyes:

За подобро утре,ти благодарам денес за вчера

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom