Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
@The xx пушти ми порака да ти пратам едно линкче дека за пораки си затворен. :D

10557302_10154424249420515_7910050287425852884_n.jpg

Ова, драга, ова е светски проблем број еден. :D

Драа Кајганаоу

Кој гу праи амбалажу за Хеден Шоулдерс : D уит хербс екстракт, никад шампон да не види hahah Па ја прсти и нокти ке испокршу док да га отфору, мислиш наградна игра има, кој га отфори, добива сапунче(за у војску)
Па ја што иам шаолински руке и прсти, што отфарам куповни тегле од прф пут, што кд затфору воду тато се мучи да гу отфoри, сабајле сам си ги испокршија прсти сфе, како комарци да ме апале по колена на прсти : D
Значи страшно

Кики,
Пристигнавме...
Нема ништо поубаво од утринско кафе со поглед накај езеро...
IMG_20140718_113651_884.jpg
Ме радува што и оваа година ќе имаме гости. Веќе се најавија Бугарите и Французите... Пристигаат утре.. Време е да им зготвам нешто македонско. Што викаш драга? Во план ми е макало, пинџур, шопска и некој зелник да засукам. Па ќе видиме.
xo xo xo Поздрав од Дојран.

Д изгледа сепак ќе си ја спасам врската,можи и не заслужувам копиле сум бре :mad:

The curiosity that killed Schrödinger's cat was the only thing that, kept it alive matter of fact
When life takes your life away how do you get it back? You exploit the curiosity to revive and destroy...

Драга Кајгана,
Знаеш дека одкога ја скршив старата шоља и си купив нова, посреќно се чувствувам?:giggle:

Иначе едвај чекам да дојде утре...... тргам за Прилеп, ќе одам да уживам на Пиво фест.................. и мислам дека јас ќе бидам единствениот кој ќе има изедено 10 пати повеќе скара одколку испиено пиво:ROFLMAO:

Драга...

... ќе паузираш десетина дена од мене, идам по Хрватици ја (за дружба нели). Тие што ме сакаат им ветувам дека ќе се вратам, а хејтерите можат да здивнат некое време. Како и да е, знам дека ќе биде тешко, али пробај да го одржиш местово у живот, ќе прекрпиш некако без мене. Кисс, позз, YNWA!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom