Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
24h tocno bez troska hrana vo mene. Samo sum nadraznet za sega.

Uste 144 to go i mozebi ke porasnam. ;)

But i ams as i ams.

Драа,

колку оди ова со една кутија цигари од сабајле.

Кајгич... и официјално ќе има задолжителна државна матура математика. :нинџ:
А што не имаше некој факултет - гимназија. За ваквите нерешливи ко мене, што поима немаат каде да се запишат? :icon_mrgr: Tрескам зелени, знам. :icon_mrgr:
Патем шоферот на ЈСП денес си мислеше дека вози компири и на последната кривина... си летнав седеечки. Ова ми се случува вторпат. Седеечки, бе. :facepalm:
Инаку во влез имаме некои неизживеани, што преку цел ден одат угоре - удолу. Како коњи да трчаат, не знаат нормално да одат, цела зграда чиниш ти се руши над глава, културата им е сведена на нула. Како бре еднаш не утнат скала, ти се плукнам во тоа среќниците! :icon_mrgr:

Денес ќе полнеше 50 години
Drazen-Petrovic-never-got-the-chance-to-break-loose-in-Portland.-Andrew-D.-Bernstein-NBA-Getty-Images.jpg

Штета на моиве генерации само им е останато да гледаат вака преку клипчиња, видеа на Јутуб за мајсторијата на Дражен. Која среќа ја имале постариве генерации тоа време...

Dal si otišo na nebo samo još i to da osvojiš

Значи некој без да гарантира некој за тебе џабе е се. А и како да не гарантира за мене кога душата ја имам оставено таму лево позади огледалото до ормарот :icon_lol:. Значи се намачиле луѓе за тоа нешто и јас сега да одбијам нема шанси, ќе го стесниме распоредов на активности денеска да го вметнам и тоа нешто. Па што сака нека биде не му ја мислам многу, уствари не му ја мислам ич :icon_lol:.

Драга Кајгана,
Тоа е...... сурова вистина....... :нинџ:
1.jpg

Некои незнаат да го ценат човекот, туку парите:)

Кеј, ова ти е задолжително за денес да го преглеаш.Откако ќе изгледаш ова кажи да ти дадам уште еден документарец само за иконава.Една од работите поради која ја обожавам мајка ми е што била ватрен фан на Дражен и исто ми е ко да сум го гледал уживо.Почивај во мир легендо , верувам дека си најдобриот кошаркар што некогаш го имала Европа.

123702_zabdivac00_f.jpg

Драга Кајгана,

Готово е со Карен... денес ја отпуштија од Дизни, а најверојатно ќе ја отпуштат и од Имиџ. Не идеше во последно време, ама некако туркавме ради реда. Пред 2 дена ме виде со една од принцезите и ми се закани дека ќе не повреди и мене и неа (иако немам ништо со неа, само работиме заедно). Ја пријавив во хјуман рисорсис по што тие ја пријавија во секјурити и денес таа го напушти бродот.
Најтешко од се ме паѓа кога ќе ми текне низ што се поминавме и убаво и лошо заедно изминативе година и пол. Некои луѓе ни за 5 години брак не можат да поминат толку многу работи.
За нешто помалку од 2 месеца се враќам назад во МК.

Во Канада тројца тројца вооружени влегле во парламент http://edition.cnn.com/2014/10/22/world/americas/canada-ottawa-shooting/index.html?hpt=hp_t1

Учете мулиња, затоа тие земаат социјална помош колку една директорска плата во МК ... се разбира ова е само како превенција, одвреме навреме ги потсетуваат политичарите да не им падне на памет некоја идеја за опшествен грабеж како во екс ЈУ. Исто како со детето, ќотекот и стомната. Откако ќе ја скрши стомната џабе е ќотек . Куче и политичар на краток ланец се држат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom