Бејби,
Имав прекрасно патување.

Кучето го обожава новиот двор и новото семејство, и они ја обожаваат неа. И купија розев околувратник и ново креветче и играчки

Уште не ми се верува дека ја нема, малку е чудно зашто навикнавме на неа 9 месеци. Ама, битно сите се среќни. Мислам дека Беј највеќе

Свадбата беше супер, иако мислам дека очекував повеќе па малку бев разочарана. И залади бааги при крајот, ама младоженците мислеле на се`, па имаше ќебенца да си се покриеш

Изненадувањето за роденденот беше најбоље! Хајлајт на патувањето

Срцка, устата до земја и падна кога не` виде. А за второто изненадување се расплака

Имаше многу многу многу, ептен многу пиење

Изненадена сум самата од себеси како не почнав да паѓам, и како успеав да станам воопшто утредента. Ми беше малку лошо и ми се слошуваше од нагли движења, ама мислам дека тоа е одлично со оглед на тоа колку кондиција имам (или може треба да кажам немам

). Многу многу забавно. Ептен супер група на луѓе. Баш би сакала да живееме таму со сите тие, ама не се селам северно и точка

Самиот пат не беше нешто посебно зашто колата очигледно не е за долги патувања, зашто е ненормално неудобна. Среќа имаме само 1-2 вакви патувања годишно.
Иначе сфатив дека телово не ми сака алкохол многу многу. А може и тоа што не застанавме да земеме здив играше некоја улога. Сега имам 2 недели да го смирам и после јово на ново

Денес дознав дека сме имале 2 свадби, на ист ден, одма чим дојдам. И ќе пробаме да присуствуваме на двете. Ќе биде интересно