Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Вистината за 99% од македонските спортисти.
10372539_662374740510775_9166183110616960996_n.jpg

^Слушни го воа ремек дело

Бејби,
Неможам да не ги пцујам оние што ги испосекоа дрвата (по незнам кој пат). Лани ем со отворена врата цело време, ем поподносливо беше да се живее. Сеа, и да испозатворам се, и да покријам прозори, се стоплува внатре многу брзо. А тек е почеток на топлото. А скарани ми се синусите со климата. Ќе седам и ќе се топам изгледа. Може и ќе изгубам некое килце плус :LOL:
Да знаеш, ако сакаш да оформиш раце, заеби теретана, земи кречи! Ми се враќа формата што некогаш си ја обожавав :X3: Што сум среќна!
Си размислував вчера... Се мислам веќе некое време што да му купам на татко ми кога ќе се вратам во МК. И на девојка му, пошо тапа ќе биде ако не и` дадам нешто и неа. И везе неам. Стварно. А мојот роденден помина, и не ми ни кажа да си купам нешто од него бе. И зашто јас уствари се замарам? Он со работа неможе да се потруди да ми каже да си купам нешто, а јас што немам никаков личен приход, се замарам да потрошам тоа малку што го имам за што? Да не се осеќам глупо? Ќе му дадам тоа што му купив од Флорида и доста му е. Кога ќе се вработам, ако заслужи повеќе, може ќе добие...

Јас не вртам страници. Кинам. Ова ми е нова тетратка.
Кајги, ова е плод на мојата двегодишна работа. Колегите ми велат, што толку исцртуваш кога нема пари во тоа. Како може хобито да е за пари? Да, од хоби може да се заработат пари.

Мислам дека напредувам во она што ми оди најслабо.... Денес ја поминав паузата со девојката чиј поглед ме излудуваше долго време. Цела пауза ја смеев. Секако и акфе од кафемат испивме. Добар ден беше.

Кајги оддамнина немам ништо штракнато тука... Извини... погрешив...
Него жена спие, па неам со кој два реда да склопам.Утре ден за чистење онака генералка, ептен до даске и договорена и чистачка да ни помогне и тоа уште 11 евра саат.... мајке и га... и така со надеж дека има кој да помогне ( јас со грбов па и неможам нешто многу) па жена ми сама да се се тормози, и у 00: 15 после поминување, стига порака, ама пази ПИЈАНА ПОРАКА и вика јас утре неможе дојде. Па мајке ти га набијем покасно не можеше. И јас се ко некој мањак до пред малце праќав пораки на тие што се јавија на огласот... нцнцнцнц епа ако испадна шпанија!!!

Draga vaka se nemam smeeno kiznajt od koga waawwawawaawwwaawawwawawwawwawawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Драга, јас пак го е*ав ежот со една. Ама јас сум крив, ја чекав да раскини со дечкото и раскина конечно пред 3-4 месеци, и сега фраер јас не и се пуштам одма, кога таа си фати друг. И капак на се, гледам вечерва се свршиле :mad::mad::mad::mad:. Е сега Томи, волу еден ќе си свириш. Вол.
Добро бе газ стопанкин кој малер мене ме спука со жениве та само се свршуваат за други ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom