Излеговме од диско таа не чекаше надвор и појдовме накај дома. Како што одевме се одвоивме понапред и без да кажам ништо почна да ми објаснува зошто не можела да дојде.
Како што објаснуваше само ми се слушна брзо "баци ме" споено во објаснувањето. Нешо као бла бла блабацимебла бла бла.
devojcence ме потсеќаше на Каталина од GTA San Andreas. Нема да ја заборавиме нашата легенда која се реши да ги посети форумските гробишта. You will be missed.
Него Драа ноу, знаеш ли ти да си видео игра, што би било превртување?
Лет три да ти лупне лајк : )
И кажуваја ли сам ти дека мене Шпонгл су ми врх,Монт Евересни, како Нин на Аннета, како Рејдиохед на Андрета,како Каролина на Дијамантета, како Благица на Анчу
ДиКеј ја још два дна на работу. Пошто сам фраер ипол днска си зема слободан дн. И убаво ми е, још поубаво зашто кд некои људи чува дека напуштам работу ми понудива на неколко места да работу што значи дека сам оставија добар утисак куде људи и ме ценив чим ме викав и нудив повише паре.
Сга не планирам да се замарам сас работу, може нешто од време на време да поработу на испомош ама за стално никако док не откачу свите испити.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.