Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
еИ Драга драга, дал је среќе, била би самном али ти се неќе

Што да прау, слушам кирилично вук караџиќку музику на работу, улазаф ми ноте и текстови у уши, мој да те избуши

Од цел форум тебе Драа наише те сакам
А и тему за Јунајтед наише гу читам, мило ми е што коначно клуб ке докаже дека е едн од најјаки у сфет

Некои форумљаши тфој простор драа га користиф за забаву,некои за его, некои за да споделиф сфоју радост, тугу, љубаф, среќу. Македонштина искочи на виделину овија днови, па нас смрт на едно маче ке не скара и раздвои, ке не сложни и спои, а не па друго.

Обожаам да глеам емисие за фтору сфетску.
Viva la History channel
Знаеш дека Лаки Лучијано одиграја доста јаку улогу кд е у питање инвазија на Сицилију и Италију, у име сфетског мира : )
A и британски шпиуни

Веруе ли ти се дека сам бија скорз одличан?

E кајги која среќа ја имам па сеаа дознавам дека имам до толку заостанати родители.
Срам ми е мене сама од тоа што ми го зборуваа,па не на друг да му кажувам.
Еххх..

После долги натегања се решив да ја отворам мојата прва тема на форумов, одвоив саат време и отворив за еден од моите омилени ex yu бендови, па да ѕирнете. Таман да надокнадам тоа што последниве 2,3 дена не бев активен на форумот, поради макотрпно играње баскет, излегување и не прибирање дома :D

Бог да чува какв народ смо бе еј. Човек си пишаја од муку дека му умрело маче, овија се нафрљиле да ударав сеир. Можда за вас е смешно пошто сте камења од људи и ништо не осеќате, ама бар задржете си ги ваши глупи коментари и заебанцие за себе, бар у овакву ситуацију куде што некој жали за нешто. За вас е можда смешно пошто се работи за "маче" ама ете по некоју случајност туј се гледа човечност и разлика помеѓу људи како Рикита и остала багра мали педера на овј форум.

Друго ДК што да ти кажују. Некако ме фаќа некоја паника и анксиозност. Од едну страну ми е мило што завршују сс работу на 6 јули, од другу страну не ми е. Едн момент сакам да уживам дома, друг момент сакам да продужу да работу. Највише ме стра од помислу колко слободно време ќе имам, и како ќе га користу. Овој ми е прво лето од прву годину средњу што ќе ми биде слободно, а сга сам прву годину 1 на факлутет и ме плаши самата помисла од толко слободу. Толко године работа преко лето и чат пат преко тек на годину ме има много сменето. Начуија сам много работе, и дн днске учу, што е најбитно, научија сам да се константно движу натам навам, да биду меѓу људи и различни искуства сс различан тип на људи. А сг? Сг ќе имам цел дн да спију, еду, излегују и учу. И па ме плаши помисла дека тој учење па ќе ми е у заѓан план. Комфорт зона никад не била добра за мене.

ДК..зошто водата не може да се гризне?:noze:
Suarez-laugh_2953236.jpg

(не можев да издржам се надевам дека нема да јадам бан за цитирање)

ДК
Аршини двојни/тројни, пичкеси матер. Да беше Сунѓерот или некој сличен постирач на биографијата за миленикот на Рики, ќе добиеше најмногу ремет од сегашниве најголеми сочувствители со фамозниот пост. Смешно е што веројатно 80% од горенаведените не го ни прочитале постот, само ја виделе сликата со одјавната дата на миленичето и мора да се лајкне во знак на сочуство. Не го омаловажувам постот, само доловувам една пореална форумска слика.
Него, многу огорчена младина сме биле бре. Навреди, осуди, кукасти крстови на чело, осуди за ЕРЕС уште малце. Ајде може има надеж за нас, ако сме вакви за побитни прашања во иднина.
Рики, куче да земеш во овој период ти е корисна опција, сигурно ќе ти го промени расположението на подобро.

Од друга страна, утре солиден спортски викенд, МотоГП од 14, тенис цел ден, фудбал елиминациони мечеви. Лет тхе гамес бегин.

Кеј,

Изгледа сите беа оваа вечер на Били, само јас на работа бев бе.:(
Ама ако, доволно ми беше пиење изминатите денови. Вечерва барем се изнасмеав пишувајќи се. :pipi:

Др.??????????????????????????ага, ја мајката, арно ти е така да те викаат. А каде е тоа другар - брзо се заборави.
Драга може да биде само една,е баш сега ја разбудив и цел ден ќе и го посветам нејзе, скарата во кола,плинското за кафе,
и тргаме,само ние двајца,сопирање на пазар да се купи што треба. А да и едно-две ќебенца,каде без нив,ќе притребаат за ...
А вечер другар очекувај слики од денешнта прошетка,море и посебна тема ќе отворам,ветувам- „Цел ден за тебе Драга“

Пази ова
Суарез во својата професионална кариера има изиграно 441 натпревар. Во тие 441 натпревар има гризнато тројца. Тоа значи, ако во просек тој се соочува со 14 играчи по натпревар (11 стандардни и 3 измени), гризе по еден на 2000 играчи, односно по еден гриз на секој 147ми меч.
Ајкулите, статистички гризат по еден човек на 3.7 милиони луѓе што пливаат во океаните или морињата.
Според ова, статистички е многу поверојатно да те гризне Суарез отколку ајкула. :D

К,
Многу е зезнато кога си научен да спиеш до 7.00 и доаѓа сабота и преспиваш до 8.30. Сега главата ќе ми пукне, а пат ме чека значи пак ќе спијам во автобусот.

иначе, Колку треба да ти е досаден животот за да пишуваш постови на ДК за статистиката на Суарез... :coffee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom