Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа ве читам ... ја не го ни прочитав постот на Рики, само помислив како добил 5,6 лајка за 9 минути и така го пишав тоа. Не мора толку озбилно да го сфаќате форумот ... за тоа озбилно замарање со форум и беше наменет мојот пост :

Колку досаден живот треба да водиш за да читаш километарски пост за мачето на RickyLFC9? :coffee:

Сеа коа подетално го гледам постот, може звучеше грубо со оглед на неговата тематика, така што се извинувам ако ви ги повредив чувствата.

^Што се извинуваш бе па ти што си чудна. Ама сме мизерни постот на Рики не го прочитавме, тешка мизерија значи сме.

Па и Салдин во кој филм влегол уште венец му фали у постот. Издржи брат! Оно на пола форум фамилијата им почина, па машки издржаа без патетики, ова живот иде даље, издржи брат.

@GoD.HateUSaLL имаш право проект Гладиус 2. Али она што е јако, проектов го создаде и води Малком :D

Ќе го уништите детето за џабе, го стаивте у тежок филм.

ДиКеј

Нема да го уништам постов со коментари... кажано е се'.

Draga Kaygana,

Mi tekna koga so godhates gi resavavme gladius fenomenite.

Sega sve e macki, lajkovi i iskreno, kompleksi. Oti nekomu draga kaygana ti e isto ko idenje na normalnite nas, na kafe.

Vi fali konstanta ko na dezmond u lost, so realnosta, de4ki.

Duri i malcolm e gej so comebackoв. <3

So-it-begins-the-great-shitstorm-of-our-time2-268x300.jpg

ВРАТИ СЕ АГДААААА,

1. објавуваш слика со братучеда ти на фб
2.сите другарките и стегаат лајкови
3. си манијачиш :)

FLAWLESS VICTORY !! :D

Закон е ДК денес. Добрите (сочуствителните за маките на мачето) против лошите, бесчуствителните гадови.

Драга, ти кажувам да им пренесиш на сите членови дека секое наредно мислење за мачето од Рики, мислењето од Natural Girl и било кој муабет поврзан со тоа ќе биди бришен. Претеравте, ни сте интересни ни смешни, лајк хантери. Хаус форите ви заглавиле во 2008ма.

Because I'm happyyyy. По цел ден си пејушкам песнички.:vozbud:
Пуно среќни вести чув и сеа сум њефнеињхњер. :ROFLMAO: А и наумив нешто, има да го испунам, па макар Дудунка се викала. :D
Малите детенца како можат да те орасположат со нивните бисерчиња, то нешто немугче. :X3: Те пунат ептен со позитивна енергија. :vozbud:

Иначе сум требала некаква проектна да однесам денес у школо. o_O Ја сирота не знам шо ден сме денес. :noze: А и баш ме боли гајлето.
Ќе биде, све ќе биде, само полека, каде журба. :D

Вии што прочитав на сураттефтеро...
Forever alone level: Се смешкаш на комарците „А бе не ме касај, леле хихихихихии, види го ненормален еден“. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::pos:
Довинџењаа, пријатно. :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom