Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Draga.

Moja draga htjela je abortus
jer sam stalno pijan mortus
moja draga htede abortirat
sto me zensko moze iznervirat.

Moja draga trazila je razvod
to sto pijem navela ko razlog
jos je rekla da sam je i tuk`o
a samo sam je 5-6 puta nogom puk`o.

Draga nemoj peder biti
draga ja cu prestat piti
draga prestat cu se kurvat
draga probaj me izurat.

Moja draga htjela na abortus
jer sam stalno pijan mortus.

Извадок од збирката поезија на прославениот босански поет и музичар,
господин Зоран Драган Чмар алијас Чомбе.

#TrueStory

I5qmUMK.jpg

Драга К,
Следната година на скопски маратон ќе носам транспарент „Трчај ко да ти се најавила инспекција на работа“.
Главата не знам кај да ја барам повеќе. ....

Леле многу мразам кога пред легнување во миење ќе си го измокрам ракавот и после ќе си легнам и го тегнам ракавот да не ми допира мокрото на кожата, па го ставам под перница, само затоа што ме мрзи да станувам од кревет и да ја сменам пижамата... :(

Денес си дојдов си легнав во кревет директно и си гледав епизоди од серија, некое филмче, лагано легнат и стуткан во ќебе, јадејќи нешто бомбони. Пошто на времево само тоа и можеш да праиш, дури и ладно е ти студи, мај = фебруари... Добро кај времево е што е перфектно за дремка, и нема шанси да не заспиеш :D

Еден ден ќе се газам од смеење кога ќе ми текне на тоа како сум се нервирал за оценки, ама треба прво ова да се преживее. Да беше само учење добро ќе беше, ама сега е учење и искомплексирани професори, али што да ви раскажувам тука, позната ви е состојбата во нашето образование. :)

Драга
Не ми се верува што ми случува чекам јас автобус доаѓа автобусот си продолжува мене не ме рецка друг доаѓа и тој не ме рецка и поради идиоти во ЈСП го пропуштив тренинг :facepalm::facepalm::mad:

Драга утре сум на матура кај другарка а поклон појма неам што да земам...никад не ме бивало за поклони да одберам ко што треба и секад се нервирам...кајганаџии дајте некој предлог пошо ептен сум дудук за такви работи...

Драга...

... имав малце заебано-комична случка денеска. Имено, требаше да полагам колоквиум па до последен момент учев, а учев и у автобусот натака. У автобусот ја обично си го фаќам местото што е од левата страна, претпоследниот ред, па така и денеска. По 2-3 станици се испразни скроз и мислев нема никој зад мене, па почнав да се нервирам што не можев све што треба да запамтам. Затоа почнав да повтарам на глас: Муавија, Абу ал Абас, Абдурахман, Убаид Алах ал Махди - четири битни имиња што требаше да ги запамтам за колоквиумот, основачи на четирите арапски калифати (очигледно е зашто не можев да ги запамтам). А патем си бев облечен у црн дуксер, со капуљача на главата, наочари за сонце и слушалици, изговарајќи ги гласно овие четворица читајќи од тетратката. И нормално, го праам тоа околу една станица, коа гледам дека десно од мене едно чиче поминува за да се симне, гледајќи дискретно накај мене, и сфаќам дека цело време ме слушал како зборам ова, најверојатно делувајќи како некој бомбаш самоубица. Шубе ми падна ептен...

Поплава, о .НЕ..доста ми беше во 1962 година.
Се уште имам од мокрите-поплавените кошули кој беа на распродажба пред НА-МА, (народен магацин)

Кога од мобилен се вклучам на ФБ секогаш несакајќи додавам пријатели од тие понудените. Еден фраер сега лом ме направи, жена му сум ја додал за пријателка. :pos:
Абе готово е сега ќе му ја украдам и одиме во Швајцарија да живееме. :pipi: Некои премногу озбилно го гледаат ФБ.

љубави, денеска влегуем у Рамстор да купам некои работи, и купувам растителен кашкавал, па и викам на таа да ми го исече, и после тоа одам на другата страна за да купам салама, и и покажувам од која, и ми вика, ама таа е скапа, имаш поефтина. o.O what? Дали дека пол кило растителен кашкавал е 60 денари, ти по тоа заклучи дека јас немам пари за млечен кашкавал, па ќе ми кажуваш што е поефтино за да не се потрошам? Растителен ми се јаде, поубав ми е, таков сакам. Не знам више уште што персонал не вработија таму, ама овие поновиве што им се врска си немаат, нешто многу добронамерни ми се праат. It is none of your fucking business каков кашкавал и каква салама сакам. Исечи ги. И готово. Толку. What is wrong with these people љубави, растително кашкавалче rocks.. <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom