Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Што убаво чуство,кога ќе се разбудиш - жив. ( и си ја пуштиш Одисеја )

Ееее Кајги

После 2 недели пауза, пак ти се враќам. Ме банираа заради тоа што им одев контра на некои wannabe феминистки, борци за женски права и дрн-дрн јариња. Овие две недели едно нешто сватив, дека Феминисткиве се ист тип на луѓе (пардон жени да не ги навредам ) ко Албанциве... цело време се жалат дека се угнетувани во државава :pos:.И на крајот пак јас баниран.... Свашта!!! :icon_mrgr:

Инаку Ф.К. Парма ми постави некакви прашања во ПП, демек ќе ме имал во КФВ... Сакам однапред да се извинам на глупите одговори што ги дадов, јебига 2 недели одсуство од форумов е голема работа... закржљавив :icon_lol:
Денес имам една голема дилема... Барселона - Атлетико или Арсенал - Хал Сити

Биди ми поздравена <3

Добро утро Кеј,
Среќен роденден мајка.
Денов започнат со јагоди, Струмка и кафе. А ќе продолжи со лекција за правење еклери.

П.С.Има за честитање уште една работа денес, ама ќе ја оставам за во живо. Најубав помин!

Нели среќа ќе ми држеше?:(

Жалосно ова што се случува у Србија, уште пожалосно е што нечовечност владее и во вакви ситуации, односно трговците ги поскапеле основните намирници за вакви несреќи, водата и сл. неопходни работи поскапеле за 100%...

Трите најлоши работи што можат да му се случат на зависник од технологија.

10277706_785587404784994_5446232051164887475_n.jpg

Кајги, вчера ми се јави една госпожа на мобилен. :D
Као демек ми припаѓал некој бесплатен ваучер, третман за нешто, не ја ни слушав. Штом почна да ми врти муабети за розе бајки, носорози, еднорози, ангели што свират на мандолина и харфа... под дифолт се дисконектирав.
У себе си викам... дааа бе, ти мене ќе ме зезаш. Баш мене ме нашле некој бесплатен ваучер да ми дадат. Ќе се потепаат кој нејќе. Мене може ручки од тупан да ми дадат. :sneaky:
Малку фалеше да ја отерам у пиип. Ептен беше упорна. Демек некој толку ќе биде упорен, за да ти даде нешто бесплатно.
И после дознав, дека тоа било вистина. :facepalm: Малер бе. И сеа шо? Да и' се јавувам?
- Извини, јас ти се јавувам за тој бесплатниот ваучер. Не знам за што беше ама... Ќе ми го даеш? Ај те молам дај ми го. А бе дај ми го. Ај те молам. Извини што за малку ќе ти ја скршев кимчата. :pos:
Не, бе. Треба прво да се испраксирам. Да се јавам кај Драганчо у Среќни коцки. Он ако не ми даде дупло смрзнат бурек, значи ни оваа не ми дава ваучер. :свиркам:

Kajgi , ona bila slaba isushena majka i i vikala koa ke duvne vetar ke te letne zavrzi si kamen - mislela : kerko ne jadi koj ke te saka :D no comment... Za grev

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom