Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Колку фали една убава голема собиранка. Ама не од тие на кооператива и шкорпион собиранките, туку онака официјална, поголема секта присутна.

Кеј,
Вечерва запознав едно бонбонче кавалерче.
Каде ли го криела другарка ми толку време, еј?
А знаеш ли драга колку е сладок? Колку баничките со зденка и маслинка во ЛаДелишс. А бе ќе го изедам нареден пат, нема да знае што го снашло. Само да начекам прилика. Има потенцијал малиот, има. :D

Драга,
Прво сакав да ти пишувам еден поголем пост со една необична црнохумористична случка ама ме здомрзи, а и немам време оти морам да учам. Ама затоа ти доаѓам со една “еурека“.

“Скрин протектор на мобилен перфектно може да се залепи единствено ако го потопиш во вода! - Проверено“ :vozbud:

Запомни го ова, може ќе ти притреба. :)

И то.

Драга,
Треба да се забрани зборот политика и се` поврзано со неа тука на темава. Жими се` мило ми е што не сум таму. Неможам да сварам политика. И сите тие што постираа на таа тема овде, црвенко би ви дала :icon_lol: And yet, колку сум јас против, толку е брат ми за. Ама ај...
Треба да си дадам едно правило, да не оставам ништо за утре. Зашто денес се осеќам ужасно. Не мрзливо. Ужасно. Онака да можам од кожа ќе си избегам. Незнам зашто. Ама обавезно има по некој ваков ден и не го сакам. И плус ладно е. Скар на времето. :гомце:
И ќе те оставам со сликава
1043846_654770854584396_881356045_n.jpg

Политика ко шо ме држи меморија е- Најдобар, најприкладен начин за остварување на зацртаната цел(или нешто во тој стил, по социологија чинам ова во прва) Така да, сакаш да си купиш мастика орбит од продавница, а немаш 5 денарка во тебе, па му викаш на продавачот, пиши мастикава, утре че ти донеси стариот :D

A сега тро поинаку. Имам некои вечити констатации кои ги повторувам пред полагање.

-Нема посрање предмет од моменталниов(ова важи за тој шо го полагаш по некој сат) И секогаш over and over again истата фраза си ја кажуваш. Заклучок сите предмети се најсрање.
-Ех да имав барем уште еден ден, абе ко че го стегнев материјалов да пука.
-Чутук сум, џабе сум читал.

И то.

Draga Kaygana,

Jas i ona.. spusteni roletni za atmosfera, gubenje alista za raskomotuvanje, playfully si ja fajka kosata da ne i preci, ja idam za toalet za sekoj slucaj i...

SE GLEDA GAME OF THRONES! :vozbud: 5ipol giga ja cekam novata, ionaka polagam obligaciono za nekoj saat, imam vreme. :vozbud:

Кајги,утро не е утро ако не ти почне со дожд,чај,Pink Floyd и Rammstein.
Од глава не ги извадив.
Али шо да праам кога таков си е адетот.
:pipi:

Си патиме од YOLO а после се жалиме за TROLO.

Edit: Го читам „На запад ништо ново“ со констатација дека Ремарк е гение и писател чии дела секое воено лице МОРА да ги прочита.
Дефинитивно ќе им прави друштво на Ками, Орвел, Хаксли и Барико.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom