Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драа

Срце у пете прееска га осети, после толко време,циган е криф затој, којкур промаши...
И мора да ти кажу дека обожаам да се дозирам сс дневну дозу фан клуб Јунајтед.Тој ми е уз вечеру како коњаче, боље штокче, штокче нека биде. Како пуна чашка ракија ме испунуе кд има позитива, за клуб што навивамо, а башка и иамо боље укуз за музику од ливерпулци, ваљда Џерард се пали на Сандру Африку и Јелену Карлеушу. Или она е бундес лига ебачица?o_O

Замисли ск Веселинова ме цитира... "кој бе кур ти за њума":ROFLMAO:

За денес се договараме со другариве ќе се маскираме и сите возбудени. И доаѓа утро и се чекаме пред Корчагин. Сите маскирани неможеме да се препознаеме, само еден дошол со чечкалица во уста. И зачудени сите го прашуваме во што си маскиран бе? Ни вика во ЛОКУМ. Се смеевме 10 минути, немав сила да се движам после. :pos:

Последно уредено:
'Nigde te nema ni fa pises, ni da se javis'So zboris ma gluposti aj kuti si. Kuti. Ne zbori, nasmej se samo. Smotana.

Драга признавам од ова нема излез, немам решение ...Јас која за све имам решенија и наоѓам како,што многу брзо. сега незнам што да правам. Ништо не ми е јасно ! Некој ми мати води или ова е прејако за мене да го решам незнам.......Се плашам дека ќе препуштам само на себе да оставам и дигнам раце. Тежок заебан лавиринт, се вртам во магичен круг....

Драга проблемот со инсомнија станува се полош и полош.

Фатив сеа Blue Bloods на тв и Дони Волберг актер бил. Комедии.

Осамени ноќи драга...
Не осамени колку што се досадни... И не се толку досадни колку шо сум социјален случај (читај неам ебан денар) моментално.
Плус инсомнија ме гризе, али пак си правам најубаво кафе на свет. И секогаш ме погаѓаат луди идеи во моментов.

Иначе почнав со автоматизација низ собава, толку код сум искуцал во 3 дена што не ми се верува... Е сеа пошо кафе, ќе си прам кафемат, ама опасен :D

А реков после колоквиумска одам на одмор... јас и моите одмори -_-

Јас батка , у принцип сум фин дечко , само се исклучувам кога треба да дувам у свирчето на полицаецот. Тогаш батка од петни жили се трудам да ги апсорбирам сите течности што содржат децимален број на промили алкохол во крвта , само и само да ја намалам недецималната цифра на казната што ја спрема батката у плаво , а притоа да изгледам пристојно и свесно. Го зимам батка свирчето у рака , го ставам во усната празнина , и поради тешкото дуење пред тоа батка , пљувам у него како неартикулиран и лигите ми течат како на магаре слегнато од планина кое мерка јака фуфица во минич , а патем со десна рака си го држи алатот и го масира. Батката у плаво ме гледа на криво , го зима свирчето батка и ми вели да излезам надвор. Цурата до мене батка изнервирана до даска оти лигите завршија во свирчето а не на нејзиното меѓуножје , ми праќа еден поглед со што ми става до знаење дека батката што си го масираше ќе има повеќе акција од мене вечерва , и батка грубо ја врти главата на другата страна да не гледа како батката у плаво ми го лесни новчаникот за неколку иљадарки , шо можеа да значат некое ново парфемче или чантиче за неа. Јас батка си ја зимам казната , ја префрлувам цурата до дома , и си одам дома батка изнервиран и разочаран шо ем нема да бркнам , ем на мене ми го бркнa батката у плаво.

Влегувам дома батка , и уште од самиот праг на вратата се шири некоја миризба на свежо замотани сармички со домашно одгледан ориз , и батка цела нервоза и фрустрација ми проаѓа како да сум добил на лото , а не изгубил на казна , и батка влегувам во кујна и ја гледам единствената жена на светот што ќе ме сака поради тоа што сум , а не поради тоа што имам батка. Си седнувам батка на тоа масичето , си мотам 3-4 сармички во чинијата и неколку потпржени виршли од пекабеско батка , и го почнувам периодот од денот без никакви грижи.

Мајка батка , мајка. Е така да знаеш. <3

Драга,
Убав сончев ден. Ние среќни, кучињата среќни :D
Нема поубаво чувство од она кога мало детенце ќе дојде да те гушне, па и си останува кај тебе во раце и си е онака мирно. И после кога треба да си иде, нејќе да седи кај неговите во раце :love: Срцка бе, ме сака :love: Само што не е веќе толку мало детенцето па после раце ме болеа. Али вреди :X3:
И се` е убаво, се додека не дознаеш дека некој што нема ни 30 години има рак на стомак, а има 3 деца, меѓу кои едното не е ни нејзино а сепак го чува зашто сака, а најмалото е 12 години. Онака убава шлаканица да те врати во реалност.

е, да го имав на времето тогаш 21 брзинецов
е, сега го имам ама нема што да качам на него, а кога имав што да качувам го немав него.Море немав никаков.

Драга Кајгана,

Кон дома ќе тргнам две недели пред предвиденото. Овие у дирекцијата у Мајами напраиле каша попара со распоредот така да 2 недели помалку работа или според просекот за тој период од годината дома идам пократок за 750$.

Од друга страна па и сакам што порано да си отидам дома, Фентази не испадна фантастичен брод за мене, некако не ме исполнува.

Вчера милион луѓе ми ѕвонеле и или било зафатено или не сум кревала, а мобилниов мој нит ѕвонел, нит покажа дека имам пропуштен повик, нит ништо...:cautious: Ме бојкотира технологијава, телефонот почна да скренува, а и компјутерот ме зафркава нешто, ми кочи...:unsure:

Вчера цел ден бев омалаксана мислев дека се разболувам, ама ќути си, жива среќа денес сум ок....:cenzura: Дај Боже да си остане вака.:нинџ:

Уште сум максимално изнервирана од тоа како заврши How I Met Your Mother, додуша ниедна серија од тие што сум ги гледала, не завршила како што јас сакам.:(

tumblr_n3dinwZDDh1r8ixnxo1_400.png

То је то.

Април е, среќа е, жива сум!
Убаво ми е!
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom