Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
По мрднати комшии нема еј. Абе ЦЕЛА ЗГРАДА од први до дванаести смрди на мачки ебаве тоа пензионерите што немаат што да прават во животот. Фатиле на секое ќоше ставиле храна за мачки во канчиња. Ако толку ти се мили фати земи ја дома и чувај си ја не цела зграда да ми смрди :facepalm:
Врвот беше, си се симнувам јас по скали така лаганица и на четврти една мачка на чергичињата што се пред врата си се оптегнала и дундата ја боли :ROFLMAO:

А да ми ја учукаш една и кур да не ти дреме!?

Драга,
Видеото подоле да го ставам на фејсбук со коментар “хахахахахаха“ одма ке се најде некој хипер ултра либерал и борец за човекови права и еднаквост на сите без разлика на пол, вера, нација итн итн, и ке ми прокоментира: Не ги дискриминирај!
Е од нив ми се повраќа.
А да не беа роми, тогаш овие либералистиве гарант ке се смеат заедно со мене.
Е стварно ми се повраќа.

п.с. ама прости се озбилно, кавалче-огномет во затворен простор...ох мори муко :tapp:

Драга.
Би кажала некои зборови ама за разлика од некои овде јас не сум личност која сака да напага и ужива да се исмева сакајки да биде во центар на внимание.
Фала.
Малку на светлата страна.
Уште малку и доага најубавото годишно време...Имам многу спомени, многу нераскажани приказни, и многу пријателства ке бидат обновени. Очекувам за 3 месеци да ми зазвони мобилниот и да слушнам еден мил глас кој би ми кажал: Mи се роди внуката. :pipi:Причина плус за славје...
Секогаш сакам кога некој ке сподели со мене таква вест, ма без разлика колку сум здодевна ( :icon_lol: ) барем не го губам времето опишувајки го тугиот живот. Не сакајки опишав.
Знам секогаш да го поминам на квалитетен начин.
Размислив денес денот во кујна да го поминам и да пробам да направам некои нови специјалитети...
Ми се рага желбата да готвам секој ден одново и одново. А на крајот од денот да го догледам Lie to me и да останам воодушевена уште од пет нови епизоди.
Благодарам на внимание.

Хеј ти

Прееска у тему за Валентајн vs Трифун сам напишаја фашиот фетиш.Погрешија сам га ф, да се разберемо не га пишују увек место в, него само куде што му е место, значи вашиот : )
Да не ме сфатиш погрешно Кајгано

А тебе нервираф ли те притерни људи?
Земи кафе, земи си бе кафенце.... не нејќу!
А кафе сакаш ли, зшто не пиеш едно кафе,а ? земи си...
АБЕ НЕЈЌУ! Лееееее ле

A има логика и Трифун да не е пијаница, него шфаљериште тешко,љубовџија бе
Трифун = Три (шфаљерке) + Фун (fun или забава) значи он е лудо заљубен у забаву сс три шфаљерке што га праи перверзно курвариште што е опиен од љубоф, а вино га нема нигде
А Валентајн, што Валентајн бе, он си има капиталистичко име.Западњак некој си

Сунце сија као тепсија, ја те волим скроз на скроз:ROFLMAO:

Драга,

Ко што разбрав јас, овие од фото студиото преварантите, сакале плус 300 денари од таа цена што ни ја пишаа во известување на факсов и тоа за да сме се сликале со таа фамозната капа.
Па да му титнам бе, 300 денари, тоа се двапати да се прејадам во Фул Плејт, тоа се 4-5 пара нови обетки, тоа се 2 нови марами, тоа е нова ташна од Бит бе!
Па дали се они тоа Кајги, нормални?
За да иам слика со капа. Ццц ... оф тугооооо несречо!

Што е полошо, никој мене не ме праша кај сакам да се фотнам. Таму и таму ќе идете, во тој и тој ден. Ма дај ... Преваранти бе.
Да им титнам јас и на овие од студентски парламент, ко да не давам доволно пари секој ебан упис на семестар (книжен фонд на две рати од 2200 за 20 листа годишно!!!), па и за нив ако сакам факултативно да си платам 200+провизија.
Ма гонете се бе. Им ја скинав уплатницата директно во книжара кога ми ја дадоа и им ја фрлив во корпа таму. Морони глупи.

Мојата чудесна земја, Македонија.
Еве и јас да ја искористам рекламава од владава, редно беше.
Земја во која повеќе се смета за сила онаа фосилната, пензионерите де, и се вложува во нив, а студентите, као демек иднината на земјава, може да скапува на кој кош сака.
Како после да не му кажеш на тој што си оди одовде - Иди и не враќај се?

Ете така лут сум ти, а може ќе земев некој денар или бар пивце.
Си ми ја затворил темата бојлерот свири-а јас сум ти самоук Х2О-џија.
Го имам сиот алат,ама чекам да да го употребам по 3-4 години.
(ех па ова бидна како реклама - а имам и одвишок некои професионални рајбери)
Каменец на грејачот не свири - туку зуи. Свири славината кога ја отвараш.
------------
Ај утре нели е празник еве ветувам ти клавам слики од лепотицата од Чачак.

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Кајги мори душманко!
Народов се замара за тоа што да купи за утре. А јас само чекам да дојди 6 наутро во сабота. Ја мразам проклетава трета смена.
large.jpg

А да, среќен празник. И блазе си ви ако паднавте на тоа дереџе да ја искажувате вашата љубов на 14-ти февруари.

ако испадни се во ред, утре вечер се леам со жестоко наместо со пејнкилери
незнам дали ќе заспијам до утре, психава ми попушти

Па знаеш, мислев неделава ќе умрам но некако синоќа добив надеж, а денеска веќе сфатив дека сум преживеал и дека не поминав толку тешко оваа недела.Сега живот иде даље.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom