Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Треба да биде од затворен карактер форумов, едноставно вака ем немам потполна слобода да си оговарам лица од секојдневието, ем луѓе се откажуваат од никовите а сепак можат да си читаат (поздрав до Murinyu, Sussaro, Anfem ... мора некој од вас да ме чита:).

Драга Кајгана,
Делов од песната Ќеш на Андријана Ацевска е жива вистина.... Ќеш, ќеш, доларчиња или евра, сакам само ќеш, ќеш. Врти сучи сепак ќе речам.... се се врти околу парите.
Добро не баш се, али поголемиот дел од работите.

Прееска правев мини пицички, останаат уште две, па ако сакаш намини..., патем и да ти се пожалам нешто.

Ти Кајгано незнаеш колку боли ако те навреди некој кој ти значи, некој кој го сакаш. Тоа е чудна болка, болка која за миг ќе ти мине како магла низ органите. Чудно и грдо чувство.

Знаеш ли дека знам уште колку дена Каролина ќе имала концерт, секој ден гледам одбројување:vozbud: Форумов јас мислам дека и стана место за реклама на Каролина..... која тема и да ја отворам читам споредби на дискусијата во темата со Каролина.
Јас за Каролина имам одлично мислење, дека има одличен глас и песни, ама од олку реклами на форум ќе ми се одмили.

Исто последниве денови почнав да ја слушам музиката што се слушала во времето на Југославија......., а за песнава можам да кажам дека е одлично нешто :love:

Колку биле убави тие времиња.... народот бил како едно, постоело љубезност и другарство, имало прекрасна музика, интересни работи на телевизија, полесно и поубаво се живеело....., а сега сме далеку далеку од тоа што некогаш било.

Но тоа е тоа Кајги, сепак треба да се трудиме да живееме убав живот, а не да се одкажуваме :)

Мал сунѓеру, и се обратив на кајгана, а не на тебе. И мене ми пречи твојот ник и постови, па никому ништо. Гледај си своја работа, ако воопшто ја имаш и не се замарај со мене, неколку пати Кајгана модераторите и администраторите опоменаа да не се става моето име и името на пејачката во ист пост.

Mi iskoci edno devojce na fb i me spuka nostalgija,deka mozebi e najubavata devojka so koja se imam muvano. :D
Koa se imase simaptii pomegu eden dvajca ama celo drustvo koristese muvanja i drapanja radi drinking games. :D
Go pustiv denes Nebraska, isto me potseti na najteskoto nesto vo mojot zivot.
Da go ubedam dedo mi deka pismoto e spam i deka navistina ne dobil 3 milioni denari. Uste go cuva pismoto kutriot.
Preeska procitav nekolku neverojatni stihovi, privatni, mi go raznesoa umot. A jas uste baram pesna za povrzuvanje. :D
Mi se ide na faks, ne deka neam so sto da popolnam vremeto, ama mi treba konstanta, deka pocnav da se gubam. Vremenska.
Zvucam ko tina.
Aj cao. :D

Јас знам зошто ме викна на маса, зошто онај другиот не ме знае кој сум, па следеше кај живеам и тоа кој ми се фамилија :icon_lol:.

Се заљубив у пичку мајчину пак, шо да правам кога сум романтична душа, и ова жениве не ми веруваат кога им викам дека ги сакам, мислат дека се заебавам а една ми вика да не ми фали нешто :icon_lol:.

1623751_585415408220194_92713910_n.jpg

Морам да го споделам ова со вас поновите форумџии, кои не го знаат ова...Нашиот уметник makedonceto (за повеќе кликнете на сликата):

standalone

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom