Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
A year has passed.Maybe your face is not in front of my eyes, but your spirit is all around. Last year i said that i can't imagine my life without you , and that i won't know how we will continue our journey without you.But today i'm sittin on my desk ,in my new home , writing this on English , and i just want to say something to you bro : Thank you for everything, for all the moments you've spent with us , for your retarded laughing that makes everyone scream and laugh like they are high and everything. One more thing my big fella who is watching us from a better place, you will never be forgotten and you are part of our hearts. Love ya drah

Утринска поезија:

yrRBiQX.jpg

He wants the P.

Додека го пиев утринското кафе и го слушав Johny Cash другарка ми се јави да ми каже дека синоќа немало х фактор и дека наредната недела дури двајца ќе си оделе дома. Ма гајле ми е ако сака и финална вечер нека и биде другата недела.
Туку друго ми беше зборот ми го расипаа планот сакав да направам некое кругче со велосипедот. Баш сакав да го почуствувам ладниот ветер в лице, можеби ќе ми ги разбистреше мислете... можеби.

Драга...криво ми е што се разбудив утрово.
Проклет да е алармот!
Незнаеш каков сон сум сонувала. Толку вистински и баш одраз на тоа што си го замислувам во последниов период.
Блескам денес...поради еден сон. Замисли да се исполни има во Сонце да се претворам :pipi:

П.С Гледам сите бројат денови до концертот на Каролина. Јас броам пари, правам пресметки и триста чуда за да одам на Еxit.:unsure:

Па драга Кајги од вчера сум многу исфрустрирана .... неможам да сфатам зошто постојат толку глупи луѓе, едноставно луѓе без мозок :mad: луѓе кои гледаат да си го исполнат само своето его своите амбиции, своите замисли ,своите планови, кои воопшто не размислуваат и одеднаш и ти почнуваш да се чувствуваш уште поглупо затоа што си ги толерирал долго време , затоа што си дозвоила да ти се мешат во своите планови, затоа што долго време ќутам да не повредам некого ама едноставно со вчерашната постапка ми дојде преку глава .....

Draga
(sorry no tuka nemam makedonska podrska)
Inace sakav da te prasam, dali samo jas mu se raduvam na dozdov??? :D
Prekrasnost, posebno e cuvstvoto koga si vo zatvorena prostorija i oddednas koga ke se otvori prozorec, osekas prijatnost, prekrasno veteerce i mirisot na dozot.
Nema poubavo....
Idam da uzivam, a ti ostani mi pozdraavena :love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom