Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги ма
Имам голема дилема,дал да идем на партија баскет вечерва,или да си останем дома и да си гледам Фудбал.

Picture 1272.jpgPicture 1271.jpgPicture 1270.jpg од трите слики на „А“
наутро кајганаџики и кајганаџии не ги фрлајте старите раипани„ маде ин чајна“ чадори,
совет:
Од чадорските жици,ќе си направите големи игли какви нема да најдете по пазарите а богами и некое шило. Дури и игли од 90 ст. како и полуокругли и некои многу долги.
А што ќе ви се, ќе притребаат за крпење на летните столици на расклопување,
ама и за сламариците, за заврлениот самар на таван или за бечвите од шајак од дедо.

Драга Кајгана,
Во последно време ми се причинува дека Каролина Гочева е член на форумов :pos:

Патем Кајгано времево конечно си доаѓа на место :):love:

Кајмакоски ѕвер.

Аа да. И Жаре бербер го земале у блек сабат и Аца Лукас секое сабајле кардио вежби прае, а од трава само зелен чај пие. Латас е служител у некое делчевско школо. Вера Јанкович е пријатна и релаксира.

:noze:

Драга добив одличен поклон денеска , чест е да се има 1 од 3000те примероци
uploadfromtaptalk1390942373124.jpg
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Каде беше вчера бе мала, шо ти правеа. Јас арен иначе, да не кажам одличен. Денес ми беше еден од поубавите и поуспешни денови оваа година .. Уствари откако е почната 2014та осеќам некако дека се' ми оди и речиси постојано сум расположен и насмеан :D.

Денес ти викам, го положив усно кај деканот најмачниот предмет од овој семестар со 9ка (две минути работа беше, а толку му се ѕверевме :icon_mrgr:) и + фатив пак спортска (6ти добитен тикет за редом) :coffee: ! #ICan'tAskForMore #HappyTimes

Драга К,

Надвор има снег но нема многу... а јас сакам ептен многу да има :pipi: што викаш да одам со точак на водно и да го будам другар ми? :unsure:

Драга,

Тука па снег ИЧ! Викаат ќе паднело попладне, а тоа е богами проблем. И од малку тука возовите се закочуваат...идам на работа, ама кога и како ќе се враќам...?

УЈП го затвори билартото сега нема каде да дремиме навечер. Вика ако ни се игра во онај клубот, не ни прилега на карактер таму да одиме си сакаме ние во дупка место да се дружиме малку...

Изгледа ќе треба да го одложиме за одредено време заминувањето ама за избориве сигурно нема да бидам тука :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom