Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга
досега имам запознато илјадници луѓе, на голем дел не му ги паметам имињата ниту пак ми текнува кои се иако се случува да застанат некаде и да ми прават муабет како да ги знам цел живот, ги запамтувам оние кои сметам дека треба останатите само ми минуваат низ глава, пред малку сретнав едно бате кое се однесуваше како да се знаеме цел живот, ми го имаше и бројот али стварно ми беше непријатно да прашам кој е и уште не ми текнува :unsure: .
Ретки се интелигентните луѓе, али стварно интелигентните. Денес слушав предавање на еден таков, човек кој од ништо станал нешто само со својот ум, бизнисмен, човек кој го познавам 3 години и научив премногу од него, ако ми успее се што сум замислил се надевам дека по неколку години истово ќе го рече и за мене некој, денес сум уште помотивиран да го достигнам она за што се залагам цел живот, денес случајно во дел од муабетите препознав нешто кое ќе го разработам и мислам дека е една од најпрофитабилните работи која ја нема кај нас, ќе морам да учам уште многу за тоа и да напредувам и да го разработам детално за да можам да го понудам во иднина.
доста паметна мисла, Great minds have purposes; others have wishes.

туку ај да одам да прам иљач некој оти понастинат не сум бил незнам од кога.:sick:

Нема ништо лошо, што значи добро е, иако нема ништо добро :noze:

Драга К,

Купив милка и на крај земав 4 коцки и толку ми е, не можам да го изедам :confused: И што сега да го гледам? :unsure:

Драга, празнички денеска се изопијанчивме со другари, среќен нека ни е празников.

Си го повредив рамото,се осеќам слаб но не се откажувам.
Извежбав долен дел кренав 90 кг на преден чучањ,140 кг мртво и треба да земам straps и да кревам уште повеќе.
Во моментиве кога се чувстувам како без енергија,наоѓам сила и свежина да почнам да бидам по претпазлив од претходниот пат.
Со тежини нема играње,мило ми е што имам флексибилни зглобови,но не ми е мило што се префосирувам некогаш,но тоа што си почнал мора да завршиш.
До тогаш ќе играм салса и ќе го чекам моментот на оздравување :).

И после драга зашто ја мрзим државава,... зашто од преку таквата ми е од вакви дегени, такозвани вратари по кафиќи што за к.. не ги бива... кој свири вечерва, не знам, влези-веќе свират, рок се нешто,...влагам внатре ни абер нема од свирење, затоа што пола и више од кафиќот е празен и се чека до 2.30 да се наполни за да се отсвири до три. Барам менаџер, глупиот вратар вика дека кафиќот нема менаџер има само газда...а, коа ни зеде по 100 денари за влезница не кажа да дојдеме у 2.00 затоа што тогаш ќе почне свирката туку откога плативмме и се побунивме зашто нема музика ни кажа дека ќе почне у 2. Ебате државата и народот глуп. Извини драга ама не можам да останам рамнодушна на вакви работи, затоа што две години земам плата од Америка и на грешка на секој ебан гостин ја сум крива и морам да им се извинам затоа што гостинот плаќа, за мој пари очекувам да го добијам истиот третман којшто го добивам секаде во светот и во мојата земја кајшто најмерак ми е да ги потрошам парите, за мој пари сум третирана како ѓубре, епа извини малку, нема да прејдам преку тоа... за крај никад више нема да влезам у Мамас а и у ниту еден друг кафиќ што вработил сељаци на врата.

Абе датибам нешо чудни поклони добивам за митровден годинава... не дека сакам поклони ама овие бајги забавни излегоа :D
Од, нешто тивко онака испадна 20 души да ми шетаат низ соба, дури до сега, фала богу шо решив дека доста ми е :D треба да одморам бе и ја малку, убо е то
I know I had fun, dunno bout you :)

Чудна работа Кајгано, првпат после 5-6 години на Митровден да сум трезен, не ќе да е на добро. Јебига, отидов да спијам, воздра. :)

Momentot kaaa nakovan ci legnis I sabaale kaaa ke poglednis u ogledaloto ci recis vakov ubavec odamna ne su videl ... suva lepota... a kaa ke prodolzis ke vidis deka wc to e ustvari tornado goa da pominalo I ce zasukash I si onadujs t.s cistis

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom