Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Минатата вечер сонував како во мафин ми дал прстен човекот што ме мрази и јас го изедов. Дилемата ми е дали имало отров во мафинот или киселина на прстенот. Еве уште не можам да заспијам :unsure:

глеам многу лајкови сте ми стаиле за претходниот пост, па да се апдејтирам дека ипак запознав вчера такви. Дури повоодушевено, истовремено и покритички (знаете, хипстерчиња), беа настроени кон вчерашната ствар. Башка од маало ми се, па веројатно можам да ги рачунам и за рандом партии на грицкање семки и јадење бурек, буквално и небуквално.

Исто така, може во претпретходниот(валда) пост звучев негативно. Всушност, не сум. Напротив, сакам периодов(сосе сите претходни години) да трае што подолго! Настрана стравот од иднината и распрашување за одлуките од минатото, сегашноста (сосе сите претходни години) е баш фина, ко некоја стара песна со црнечки вокали:

Драга,

Се разбудив, си пуштив музика, напраив кафенце, купив кроасани и сервирав доручек во кревет :) се осеќам ко да ми излага љубов и од ушите :D

Баш ми е криво за сите негативни пораки што ги читам тука и да можев ќе ви испратев троа од оваа позитива :D

Боли боли силно боли, само толку дај поголем интензитет на болка :icon_lol:...

Знаеш Кајгано
Џабе ти е толика плазма дома, ако каблофску гу делиш сс комшију
Џабе се праиш жмуркач и добар клабер ако најјака журка ти е Грејтес хитс на саем
Џабе се праиш рапер ако Еминем ти е омилен рапер
Џабе ти е кабрио ако манир ти е трактор vs бразда

А и знаеш ли што? Кои су најголеми рекетари у Македонију ?
Па нормално, пазарна,санитарна и трудова инспекција
Едеф и пиеф без паре сфугде по ресторани

Денеска дрхтим аристократски. Мош со мојава плата у Македонија не можам ни цел месец да протуркам, ама па затоа со истите пари на Хаити можам да си приуштам храм на 5436536m, со живи лавови на столбовите.

Хаити, кец у кец.

Драга Кајгис,

некои луѓе треба да си фанат дечко, и да престанат да се глупираат, и да си ги викаат мајките у станот под кирија на слипоувер. Или може треба да се отпишат од факултет ако им фали мамичка. Одам да купам колачиња и кафе, гости ќе имаме утре.

ЉОЉ the irony gives me a punch

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
сречен именден тате, жив да си и здрав, користам прилика да ги поздравам и сите други шо се мите, митре, димитар, димитрана, митана и слично. петочно и посно. риба.

Ако сте оделе низ центар накај Рамстор, тука кај таа тесната уличка, кај шо има место за бакнување, спроти тоа кај шо се гради - знаете каде, има еден човек што проси, со прекрстени нозе и наведната глава. Со кутија пред него. На поминување со дечко ми прееска го слушнавме како се моли, и не знам дали има Бог за да му помогне, ама не сакавме да му ја скршиме вербата...
...од утре ќе му оставаме по еден оброк. Не ме кошта ништо, и не ме кошта многу еден ѓеврек, или еден тост што ќе го направам дома, и така секој ден поминуваме од таму.

Иде зима и ако имате нешто вишок од ќебенца или некоја дуксерка за фрлање, оставете ја. Не мора само нему, може и на некој друг, за сите е зима..

Покварио сам дојам из прошле године,шта би реко Оливер Млакар,
а и да си знаеш дека е време да се прекрстам во тупанџија,море скратено ТУПАН.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom