Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајг, погрд ден неможеше да биде, толку демотивирачки тргна уште од сабајле шо ме фати страв како ли ќе биде до крајот, но сепак крајов го дочекувам малку повеќе расположен од тоа шо бев во текот на денот.

tumblr_mkewi0xvRb1rijbg1o1_500.gif

Тоа е тоа. Веќе почнав да ја применувам фразава и топ ми е.:pipi:

Туку отидов јас надвор од државава, се читаме за неколку дена.

Битолчанине че ми кажуваат за сатот нивни најубав ф центар.

Абе нашион во Прилепон ко го напраeja тие уште на песочен го мереа времето.
(4 години разлика не се малце)

Ауу како сум се спружил на сред оро, двете си ги видов пред мене пред да седнам на газ. :pos:
Деца, не пијте на свадби, станува лизгав подот.

Драга К,

Колку убаво е надвор, врне, кафенцето, 6 сабајле никој нема сам. Слушаш само како паѓаат капки а мене ова баш многу добро ме смирува.

Сеуште ми е тешко да разберам дел од комплексноста во таа област, уствари областта што ги опфаќа сите области е. Изгледа не можам да ја разберам поради наученоста на што е логичко а што не, која не мора да значи дека е вистина туку само научено нешто. А и никогаш нема недостаток на луѓе кои што на мали ситни безначајни работи им даваат животно значење од кои што мислат им зависи животот. И им викам еј види го ова, не можат да го раберат од дрвјата не можат да ја видат шумата.

Ајде Цветанке мориииииииии ти ако не беше ова рајава немаше да знае шо е забава :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Dear K,

цели две години пред македонската јавност конечно да укапира каков смрад е Саше, двајца надежни модератори, Џими и Ио, го исчистија форумов од неговото присуство и реата што ја ширеше.

- клик
- клик

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom