Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Некад знам да си поминам поубаво на обичен муабет преку интернет, отколку да излезам со некои луѓе...Неколку саати како секунда.

Девојкава почна нешто да се жали на големината и дека чуствува болка при односот.
Мислам дека е крајно време да почнам со теретаната.

Dear friend...

Shit got really serious, особено коа ќе стигнат резултатите од специјалист. Треба време... многу време и многу напор. To my future self: не биди магаре и да ја повторуваш истата грешка every once in a while. Знаеш дека скапо те ќе те чини.

Love always
Saladin.

Дарлинг К.

Абе, се сетив дека сакав да ти пишам нешто претходно, а е long overdue, но ветив ќе пишам. Do you know how much Kино Милениум sucks on Бела Ноќ?

- A lot.

Онака, фин распоред, интересни филмчиња. И сега, влегуваш таму, со мисла дека ќе гледаш одреден филм. Абе за нигде. Наводно еден филм ќе се дава, ко за малер, даваат друг. Згора на тоа, за полошо, филмот е тапа. За полошо, групи пијани фаци, искомплексирани створења, и attention whores цело време сакаат да бидат поинтересни и погласни од филмот. За полошо, на сред филм, го прекинуваат преводот. За полошо, филмот е на шпански, не англиски. Може Марфи реши да не дружи таа вечер на кино, па знаете, once Murphy enters you from the behind, there is no rewind .... Така нешто викаат. Абе страшно.

Дали ради искомплексирани и сељачана што решиле наместо како што е редоследот, да излезат низ една врата, па ако им се гледа филм, да си чекаат на другата, решиле да останат на уште еден филм внатре фаќајки ги добрите позиции за гледање филм, па казна = друг филм, или ради бучните ропаци кои како да не биле претходно во кино, казна = нема веќе превод .... Скоро и да не ме интересира. Репутација се одржува преку квалитет на услугата која се нуди. Ако клиентелата ти е сељачана, дибеци, и идиоти, не мора и вие да се симнете на нивно ниво, нели? Совет за следната Бела Ноќ Кино, на која можеби а можеби и нема да присуствувам.

PS: You Кино Милениум Staff Peoplez who might be reading this, sólo para hacerle saber, que algunos de nosotros sabemos española. Шпански серии perras! Зајебали сте се јако, некои си успеавме да разбереме поголемиот дел од филмот! :vozbud:

ДК
Сум станал пичка или пак нешто ми фали во моментов бидејќи неможам да истерам тренинг како порано. Денес испешачив 14 километри наваму натаму и плус 2 тренинзи закачив и на вториов после 90тина минути едвај мрдав :( мора да се вратам во форма па макар и да пцојсам оти неможам да се гледам веќе во огледало ваква мизерија, помал од било кога :mad:. Кофеин 200мг денес, утре појачувам на 300, јх нема ич сила уште помалку така да ако ме стегне срцев удар ете ја причината.
Иначе добро е институцииве како и да е ќе почнат да подработуваат чат пат, засега не се ни замараат, мозокот (ако го имаат) му е на пасење, си го ладат и прчат по цел ден таквото.
вечерва Arctic Monkeys на мени.

Кога бе ќе изумрат луѓето кои викаат: "Сладок ти е животот, затоа шо пиеш горко кафе". А?

Д.
комшииве се испотепаа........пуканките ги спремам и заминав :vozbud:
едниот му лупал на ѕид на другиот, па овој ете го со калаш на врата :X3: шпанска серија....јаки се жими се.....да ги барав ако најдев вакви забегани......

Нели помина 11 октомври, а како да не слушнав топови од Калето.
Да порано додека беше маршалот жив пукаа 12 топа со 10 плотуна.
Ама пак што беше ова денес (кој ли празник) па уште сабајле во 8 часот
се пукаше околу Калето и Бит пазар,како да не нападнале ..........

Драга К,

Ми фали звукот на мобилниот кога ќе ми ѕвони некој во 5 ипол сабајле.... за само да ме слушне.

Се надевам во иднина ќе го има тој звук повторно.

Драга

За ништо не не бива...

Типична Македонска работа

Ало, Скопје, ни откажаа двата мотори, висина 7000 метри, дајте инструкции..
Лет 347, повторувајте по мене - Оче наш, кој си на небесата...

ДК
Сусаро - All in one clip :)
Не бе, не! Нема врска, ова е генерализација!
Абе фок ју бе! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom