Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ставрогин, ilz и n/a се банирани од темава затоа што "заборавиле" дека во драга кајгана е забрането цитирање :pipi:

Драга ...

знаеш колку знае некогаш да ме искурчи животов ... многу не е фер. Некој викендов си погреба цело друштво. А не сакам да гледам како пати, се надевам ќе продолжи како претходно.

Кагнано
Днска ми се пцуе, мноо ми се пцуе, а за мене сфак дн е днска
hh пцуе ми се и зшто јутре сам фтору смену и неможу да се ....опет смену : ) Ист збор различни муда
Јутре има кошарка, за прф пут овуј сезону куде нас у салу
Играмо протиф косовари, ке си стисну М зшто неможу да иду
Стискање М у кантер страјк

ДК
ајде помотивиран, побезобразен, подиректен од било кога и пред се поголема будала од ден на ден. Околината се прави дека ич к** не ја боли за тебе, а уствари сите знаат повеќе за тебе откако самиот ти. Гадно е да се вади човек и да те прави будала на очи али на лагата и се кратки нозете не за џабе рекле. Ѓаволот ни ора ни копа баш кога не го очекуваш ќе се јави ;)

E неферски е, "друштвото" беше на свадба без мене, и не стаиле ниедна слика од тоа на фејсбук.​
Па за што ви служи фејсбукот?:)
На другите им служи за сликање дури и дур пијат вода (покрај атендување на настани на кои не атендуваат, како ГМО маршот, на кој атендуваа 500, дојдоа 5), ама бар ставаат слики и од вакви некои интереснотии. :)
Кога сме веќе на овој топик, се` поише стваат слики од рибници кои ги посетуваат со дечковците, место да се акаат по кревети и паркови. Може и јас не сум у право, додуша.​

Драга,

Викендов се осеќав како да живеам во милионски град, толку гужва во Штипов не сум видел -.- . Крива е општинава како може бе Пастрамалијада и Макфест во еден викенд????. Не сте нормални :facepalm:, ама добро поминавме имаше мали испади по кафичите си шмркаат на маса им е гајле:pos:

Драга Кајгано.

Дали сум себична ако сакам да бидам срекна?Дали е во ред што започнав да мислам само на себе?Ако е во ред,зошто тогаш лугето ме осудуваат??? Ако постојано човек размислува како да им угоди на останатите околу себе а длабоко си свесен дека утре никој нема да ти каже Благодарам за жртвувањето и ништо нема да постигнеш во својот живот доколку не си посветиш внимание малку и на себе.Дали сум можеби во грешка?
Денов мрачен,никаков но јас повторно наогам начин како да го обојам мојот живот.
Ме разбудија за да ми кажат убави вести но јас повторно му се придружив на мојот најдобар пријател - креветот за да одморам бидејки имав бурна вечер.Но мирисот на храната ме измами и решив да се придружам на останатите и да ги вкусам повторно пилешките прсти на мојата тетка.

Вика не оди повеќе таму првиот пат се посра таа, вториот пат припаднала некоја вика К. скокна да ја спасува, го умреа цела вечер спасителот да спасителот :icon_lol:. Го прашав оти тој не помагал таму да освестува, и на прашањето ми одговори со прашање дали ако тој припаднел таа ќе го освестувала :icon_lol:? Ете тоа е цела финта...

Седи Пеце мирен и слушај ја песнава :icon_lol:...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom