Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Dear friend...

Да не звучам ко некоја бабетина во 5ка на петок 13ти, ама на моменти мислам дека ме сецнува животот. Резултатите се загрижувачки, иако и некогаш порано сум ги имал истите. Два пати не ќе да е на арно. Ми се чудат кога идам во кафана со друштво и нарачувам кисела вода/џус. И не, не е ова алкохолизам, ова е нешто повеќе common ground за кое не би дискутирал. Но посекако и алкохолот би имал негативен удел доколку би го консумирал.

Love always.

Saladin

Не знам дали и воопшто треба да ти пишам, затоа што секако не ми враќаш, а ме читаат сосем трети лица. Како и да е не е важно. :вонзем:

Не ми иди паметот, се из'зживувам со девојчето, фактички си играм со неа.... only god can judge me, ама кога?

:confused:

Кајги
Или ја сум будала?или надвор стварно е ладно,уште не моем да се приберем од студот што го собрав,при вчерашното излегување.Боље дома да си седев ко у градов секако беше тапа,уствари што зборам ја,кога било уопшто добро.Него иде долга и ладна зима,ја сакам да заврши а уште не ни почнала.тоа е едноставно топло издржувам бес проблем,ама чим дојде зима и фати студот ја се смрзнаум.Ајде позз сеа отидов да гледам некое фудбалче на Тв.

kajgo ke mi dojdat gosti na rucek a jas uste od krevet nemozam da stanam,molam boga poveke da si pospijat i da dojdat nakaj 3 da imam vreme uste malku da se topljam pod jorganceto...:cenzura:

aWZ1Dgd_460s.jpg

Е има да се тепам ! Преку Стојнемирка доле ми е од такви лигави гомна ко неа , што нели само како другарка ти е , а да и се може би те изела! ПА добро бре краво една кравосана гледаш дека е зафатен , а патем и ако сакал нешто со тебе одамна ќе го направел , сигурно нема да чекал да фати девојка па да му текне дека постоиш!Да ти ја ебам тоа фацата дефектна , :mad: подобро тргни си се на време да не биде весело после! И аман нек ти дојде во тоа пилечиот мозок ,дека он ме сака мене , со мене е во врска! Не со тебе ! И погоди на кого му се јавува уште не расонет ? На мене!А ти драга кокошко седи си со празни раце и онака само тоа и ке ти остане на крај! АЈТ!

Еј ма, знаеш дека од кога го прочитав постов на @Velvet She, ѝ љубоморам за нејзиното детство?

Тое. Иначе не е ладно - доколку знаете како да се згреете. :)
Поздрав и секое добро на сите кој ќе го читнат постов.

Тмурен ден бе кајги,малце учење,повеќе фудбал и така.....дебиливе не се за пријатен муабет и тепање време шта чеш.....:tapp:

ае утре ќе се напнам со позитивна енергија ваљда,треба да ме посете систерот,може и гратис масирање да добијам :P

п.с. нешо и ти си ми досадна дали стареам ?

Го стокмивме грозјето в бочва.
Сега нека помини предвидениот рок па да се врлиме на домашно.

Ако добивањето бан од тема а притоа се постигне искоренување на деформацијата на нашиот мил јазик и користење на некои си изрази кои не се од нашето поднебје тогаш денес драга јас бев твојот Робин Худ...се чувствувам како победник.

Сите мушки билдери, сите жени манекенки.
И како јас да егзистирам во ова општество, побогу?
Лоботомија е неминовна за успех на нашиве заледени простори.

Диар, шо мислеш, оти кучињата мочат на секои дваесе метра?
И не ми е јасно, како можат да се стискат толку и по малце да мочнуват секоаш. :вонзем:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom