Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК,

ако треба пет,ете пет нека бидат. :) У нареден живот два. :)

Драга К

Свима је бела мени црна :icon_lol: не за друго на работа сум 3та :( Ајде ќе издржам можам...

Драга

Има ли барем малку вистина во она:Многу смеење не е на добро?
Бидејки јас вечерва се мрднав од смеење,а да ме прашат зошто нема да знам да кажам.Ете онака си се смеам.

Правец Бардовци.:pos:

40w5x.jpg

Treba i ja da se preselam na vrh Tibeta :DDDDDDDD

Carevi se :D

Od te zdrave hrane gasovi pocnu
Pa je dupe prema prozoru kad spavamo nocu

Не е лошо кајги, имат работа колку ти душа сака. За пари никој не спомнува, а ако нешто се деси секад Греги е прв на тапет, ти си крив, поради тебе времето е облачно денес.

Вчера како ми се пушти една мачка. :unsure:

44923-Sheldon-cooper-hes-so-zazzy-ca-lKRi.gif

Draga kaj gi zar ima potesko cuvstvo od toa da se prejadis I prepiiish a da ti se ide u istiot moment se da izedis I se da ispijs? Strahotno koj znae utre kako ke mi e ... a mi a nema I ljubovta :****

Шпоре бе мамата ми фалиш,парното е фејкерска работа. Додека не видам пламен шо кур ќе се топлам,смирувачки,у 7 сабајле,под јорган,треба да ставаш а душа не ти дава да мрднеш,вртиш глава лево - пламен,се вртиш десно - светлина те чека денот. :(

kamin.gif

Драга,

Чуството кога ќе си дојдеш од излегување, влегуваш во кујна по вода и гледаш ПОЛНА ТАВА СО ТУЛУМБИ! МММММММММММММММММ
Веќе лапнав неколку. Што да правам, не можам да им одолеам. Сега барем слатки ќе ми бидат соништата. ;)

Цмок, гуш и добра ноќ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom