Draga denesniot datum go mrazam-da ima kako ke go izbrisam od kalendar....pred tocno 10 godini na denesna data go izgubiv brat mi ostanav bes mojot bliznak uste mi e pred oci i uste nemozam da se pomiram....bratce kaj i da si cuvaj me i da znaes deka uzasno mi falis ni ostavi golema taga i golema praznina... godinite pomina-no mojot brat ne se vraka znam
Кајгано Заз да беше енглеска певачица например ке ми беше мила за слушање, а и ваљда Зајс ке се викаше : )
Мене ми е морбидан француски, мњантаф,бгхрррр
Шфикам са(читај га на струмички) значело такфа сам : )))
Такфа сам си бе, шфикам си се, што ми моеш
Заз шфикачуца, завивачица,морбидшувацица
Убаф викенд Кајгано, фршти с'лнце
се навраќам на книгава во мислите премногу пати, премногу години
“Certain things they should stay the way they are. You ought to be able to stick them in one of those big glass cases and just leave them alone. I know that’s impossible, but it’s too bad anyway.” - Catcher In The Rye .
Имам заебан ум што да правам има бесконечно складиште на факти теми во било која тема настан простор, песни и стихови нивни, и се погоди песна та и се распеав а другиве вака ме гледаа .
Експлозија од љубовни состојки еден литар љубов и насмевки два трии грама почит и разбирање килограм бакнежи и прегратки
И на крај К. вика дека 300 денари му фалат, а онаа шо ја честеше не ја стави во математиката .
,,,,,,,,,,aha,,,eve me i mene,,,onaka,,,shutrachki de,,bez da znaim deka bilo pod storno citiranje,,,,,,ama si se ,,,zafrknala ,,,ako mislish deka i sega ke citiram,,,/ama nishto chudo i pak da se desi/,,,,,,,e aj nekako sum vo otkachitis faza,,,pozdrav,,,,,,,,
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.