Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Добредојдовте во Македонија,место каде што девојките пијат повеке од момчињата и завршуваат на токсикологија,а утредента се обидуваат да се подсредат истовремено кукајки како ги боли главата а згора на тоа наизменично кажуваат како си поминале лудо претходната нок но се заколнуваат дека нема повеке да пијат се до следниот викенд.

Доста мрчев,пријатна вечер.

Заглавен дома почна саклет да ме фаќа. Како ќе издржам упм. Спиењето е прича за себе, не ми се ни легнува. Мало нагло движење и огромни болки. Ој па заспи.

Драга К

Денеска толку не ми се седеше дома си излегов надвор т.е во центар малце бев гладен заминав до нино сендвирача решив да си земам нешто за јадење... седнав на клупа и имаше едно кутре кое мафтајќи со опашката кај едни луѓе сакаше да јаде... а ти е пак го избркаа :facepalm: Какви луѓе ли се ти е па барем малку да му дадеа... после тоа дојде кај мене ми падна жал што едноставно е оставено само на себе да се снаоѓа а при тоа како што постојат такви забегани може и да го удрат бидејќи толку се ти е при себе со мозокот... се мислев дали да му скршам и да му дадам од лебчето но потоа се сетив и му го дадов целиот хамбургер а тоа како едвај да чекаше го зема во уста и си го однесе а јас си земав друг без разлика што дадов плус пари но барем знам дека кутрето вечерва ќе биде нахрането... и така драга к јас не можам да гледам такви работи па кога и да се најдам во таква ситуација мора да помогнам колку што ми се можностите... Ајде поздрав :)

ДК
интересен е животов, во еден момент си пресреќен дека си добил нешто кое те носи нагоре, за секунда губиш нешто што го сакаш и повторно си на нула, па можеби и во минус.
инаку не сум бил за подлегнување некоја минута јас, легнав демек да одморам во 19 часот и сега ко вампир станав да шетам низ дома во ниедно време.
повторно лоши сонови ме прогонуваат, веќе ми е здосадено да сонувам секоја секунда која сум легнат, што се случува со мене незнам али мора да дознаам и да се промени тоа бидејќи станувам позаморен од што сум легнал.
Иначе гледам едно бате тука Simeon Panda го лажи светов натурал бодибилдинг бил :facepalm:, ОК дека го наградила природата да биде толку тесен во струкот и да изгледа така али дека натурал го постигнал тоа што го има нека си ја чува приказната за себе
ај одам да преведувам за тоа дипломската оти мајката има да ми се расплачи од преведување има еден куп глупости.

Драга,
Тетовец ја тепал вереничката оти играла игри на мобилен телефон.

Пазете шо праите со тоа мобилните... :unsure:
Аха до мобилните е... :(

Драга,

Најдобрите исповеди кај тебе, паѓаат за време на викенд, во раните утрински часови.

И јас што да ти кажам сега?
Убав исполнет ден денес, уморна сум од викање и денсање, за на крај денов да заврши со црешката на шлагот.
Еве сега ја тркавалам уште низ уста, да ја плукнам и ќе спијам.

Утре ќе те дочитам...
Добра ноќ, посакај ми убав сон...

konecno zavrsi tretata smena....sinoka ja zamraziv definitvno najmnogu....
Ne planiram da spijam denes sakam da vidam bel den...dosta spiev do 18h cela nedela...ima da se iznasetam e taka da si znaes...:pipi:

Драга значи не иде више вака,
3 дена по ред легнувам у 2 станувам у 5 и толку не можам да спијам више. Се врткам од 5;30 у кревет решив да станам и да бидам корисен. Ти знам дека си добра па ќе се чуеме попосле :X3:

е покрај се уште ова ми фалеше драга, да ме фати грлото
септолете, чаеви, мед, супи, лимони here i come

Драга, вака, си ја затворив можноста да мислам премногу, работам логички и досега ефикасно. Нивото на мојата психичка состојба се зголеми, телото е уморно а умот слободен, конечно. Е сега е редно да откачам нешто, редно е да не се зезам и некој да ме прави будала на здрав мозок (јес да сум будала али во некоја попозитивна смисла). Fuck off, крај, не се замарам за глупости, што е мое кажувам, што не е мое помагам, што стварно не е мое кој што сака нека прави. Доволно беше некој да ме зеза за банални глупости, па на крај коа си ги скоцкав коцките, си викам „еее брао бе, добро утро“ и сеа веќе мислам дека не мора да го кажам сето тоа, ќе се кае еден ден али... тогаш за тогаш, јес да мојата „добра душа“ па ќе се врати да изиграва рамо за плачење, ама друго е.
Till then I'll remain harsh and cruel, and to anyone who wanna harm me, let them come!

And yeah, I'll start running after the impossible and it's simply impossible in my eyes, nothing is truly impossible. But I'll be really happy after, the other people will see that impossible is nothing when I say it :)

успат супер помин онака непланирано сношти отидов на Manu Chao, и ја користам ваа прилика да поздравам форум екипа :D топ беше :)

Farewell my dear! Until the next time!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom